Transport


Få et uforpligtende tilbud på firmabil


Rådgivning om både bil og finansiering


Hos os er du ikke bare et nummer!Sten Hellmann Aarøe
Tlf.: +45 21 18 82 26
Mail: Staa@ikano.dk

 

 


   

Få mere frihed og fleksibilitet med erhvervsleasing af transportmidler

Skal din virksomhed have fabriksnye eller brugte varebiler, importbiler, trucks eller trailere, så tilbyder vi hos Ikano Bank Leasing fleksible finansieringsløsninger til leasing, uden at I skal binde likvider i transportmidlet. Når du vælger en af vores finansieringsløsninger, er du sikret, at din virksomhed får en attraktiv pris uanset typen af transportmiddel.

Din virksomhed kan frit vælge mærke og model, når I leaser transportmiddel gennem Ikano Bank Leasing. Vi finansierer også ekstraudstyr, foliering og indretning af varebiler med eksempelvis reoler, køleanlæg og kranopbygning.

Få frigjort likviditet i din virksomhed og skab et større økonomisk råderum

Hos Ikano Bank Leasing forstår vi, hvor vigtigt det er, at der er sammenhæng mellem udgifter og indtægter. Med vores finansieringsløsninger til leasing får du og din virksomhed mulighed for at udvide jeres flåde af transportmidler uden at berøre virksomhedens kreditfacilitet i banken. Med leasing vælger du mellem to finansieringsløsninger – operationel leasing eller finansiel leasing.Få ejerskab over transportmidlet med finansiel leasing

Med en finansiel leasingaftale har du og din virksomhed brugsretten til jeres transportmidler i leasingperioden for en løbende månedlig ydelse. Du har mulighed for at tilkøbe en serviceaftale til jeres leasingaftale, da din virksomhed har ansvaret for drift og vedligeholdelse af transportmidlet i hele leasingperioden. Når leasingperioden slutter, er det din virksomheds ansvar at anvise en køber til transportmidlet til den pris, der er aftalt ved leasingperiodens start.

Få en tilpasset finansieringsaftale, der tager højde for dine ønsker og virksomhedens mål

Virksomheder er forskellige, og derfor handler det også om meget mere end et transportmiddel og en leasingaftale. Hos Ikano Bank Leasing ønsker vi, at din virksomhed får en tilpasset finansieringsløsning til leasing af jeres transportmidler, der samtidig bliver en strategisk investering i virksomhedens udvikling og fremtidige succes.


Vær med til at sammensætte vilkårene i din finansieringsaftale

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed, så tag kontakt til os. I samarbejde med dig og din virksomhed finder vi den bedste løsning, der passer til lige netop din virksomhed. Vores tilgang indebærer en åben dialog, hvor vi opnår forståelse for din virksomheds behov og budget. Det betyder, at du og din virksomhed har stor medindflydelse på vilkårene i jeres finansieringsaftale.
 

Operationel leasing sikrer at din virksomhed kender de fremtidige udgifter på jeres biler, da den månedlige ydelse, indeholder alle udgifter til service, vedligeholdelse, forsikring og vejhjælp.

Når leasingperioden slutter, skal bilen blot leveres tilbage til os.
Du behøver derfor ikke bekymre dig om hverken salg eller risiko for restværdien.

Du og din virksomhed skal blot vælge bilmærke, model og tilbehør. Så finder vi jeres nye bil. 

      

Hvis du har et ønske om at din kommende bil, skal være en brugt importbil, kan vi også klare det.
Vi har samarbejde med flere professionelle aktører, som har specialiseret
sig i at finde den helt rigtige bil til dig.

Én af fordelene ved at vælge en importbil er, at du får en bil, som typisk har mere udstyr, til en lavere
beskatning end en tilsvarende ny.
Importbiler laves primært som finansiel leasing, men hvis du har et brændende ønske om at den
skal være på operationel leasing, så kan vi sikkert også finde en løsning på det.

  

Ønsker du at få finansieret en fabriksny varebil, kan vi tilbyde at finansiere den på enten operationel eller finansiel leasing.

Vi finansierer også gerne foliering og indretning af varerum med i aftalen. 

Ønsker du af få finansieret en brugt varebil, kan vi tilbyde at finansiere den på finansiel leasing.

     


Finansiel leasingaftale giver dig og din virksomhed brugsretten til bilen i leasingperioden for en løbende månedlig ydelse.

Du får ansvaret for drift og vedligeholdelse af bilen. Du kan selv vælge, om du vil tilkøbe en serviceaftale til leasingaftalen.Når leasingperioden slutter, er det din virksomhed, der står for at anvise en køber til bilen til den pris, vi har aftalt ved periodens start.