Leasingtilbud på personbiler

Kontakt os for et yderligere tilbud her 

Vi har stor viden om og erfaring fra bilmarkedet – så du får den bedste rådgivning om mulige løsninger.

Hos Ikano Bank Leasing tilbyder vi erhvervsleasing af nye person- og varebiler fra mange forskellige mærker, f.eks. Audi, Renault, Opel, VW, Seat, Skoda, BMW, Volvo, Nissan, Mazda, Citroën, Peugoet, Fiat, LandRover mm - både som finansiel leasing og operationel leasing med serviceaftaler, forsikring, vejhjælp og brændstofaftaler.

Overvejer du finansiel eller operationel leasing kan Ikano Bank hjælpe 

 

Vil du høre mere?

Få en uforpligtende samtale

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at skrive dit navn

RegExpToMatchErrorMessage

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde din e-mail

Det ligner du ikke har udfyldt din mail korrekt?

Hvis ikke bedes du kontakte os på kundeservice@ikano.dk

Dit telefonnummer skal som minimum bestå af otte tegn.

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde dit telefonnummer

Er du sikker på, at du har udfyldt telefonnummeret korrekt?

Kan du være lidt mere specfik?

MinMaxErrorMessage

Hov, vi har brug for at vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

RegExpToMatchErrorMessage

Tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Ikano Bank

VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

Back

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back


Få et uforpligtende tilbud på firmabil


Rådgivning om både bil og finansiering


Hos os er du ikke bare et nummer!

Finansiel leasing
Operationel leasing

Finansiel leasing er den mest simple form for leasing, hvor du får finansieret din bil og samtidig opnår brugsretten til bilen i leasingperioden.

Når leasingaftalen udløber, er du forpligtet til at anvise en køber, som vil overtage bilen til den fastsatte markedsværdi/restværdi. Markedsværdien oplyses når du indgår leasingaftalen. Ved finansiel leasing skal bilen ikke fremvises til tilbageleveringstjek ved udløb, du modtager blot en regning på restværdien.

Du vil ved finansiel leasing stadig have fordel af vores flådeaftaler med bilimportørerne, så din bil bliver ikke dyrere og det samme glæder for bilbeskatningen.

Vær opmærksom på, at finansiel leasing skal aktiveres i regnskabet, hvilket operationel leasing ikke skal.

   

Sten Hellmann Aarøe
Tlf.: +45 21 18 82 26
Mail: Staa@ikano.dk

 


   

   

Torben Lemming Riis
Tlf.: +45 53 57 47 39
Mail: Tole@ikano.dk

 

Operationel leasing er den letteste form for leasing, vi påtager os udgifter til forsikring, service og vedligeholdelse i kontraktperioden og du skal heller ikke bekymre dig om bilens restværdi, vi indestår for den ved udløb.

Bilbeskatningen vil følge vores flådeaftaler med bilimportørerne, hvilket sikrer den lavest mulige betaling fra brugeren.

Vi kan hjælpe med det hele

Forsikring

Når du leaser din bil igennem Ikano Bank Leasing vil der på en operationel leasing automatisk følge en attraktiv forsikring med, som er forhandlet på plads med Købstæderne Forsikring på baggrund af vores store leasing portefølje. Så selvom at Jeres virksomhed ikke selv har en stor bilflåde, vil I med denne aftale opnå de samme fordele som virksomheder med store bilflåder.

Vi vil også kunne tilbyde forsikring på de fleste nye biler som køre via en finansiel leasingaftale, vilkårene vil være de samme som på operationel leasing.

På forsikringen vil der være mulighed for at vælge blandt andet glas forsikring til, så aftalen bliver skræddersyet til lige præcis Jeres behov.

Brændstofaftale

Ved både operationel og finansiel leasing vil der medfølge et eller to brændstofkort.
Vi har på baggrund af vores eksisterende bilflåde forhandlet en aftale med de 2 største udbydere på markedet nemlig Circle K samt ( INGO,1-2-3 stationer) og Q8 herunder (F24,Shell og Shell Express)
Se priserne i nyhedsbrevet. Her har du også mulighed for at bestille et firma-brændstofkort.

Ved indgåelse af en leasingaftale hos Ikano Bank Leasing, vil brændstof-aftalerne være tilgængelige for alle virksomhedens biler. Så selv om det er første bil hos os, vil det være muligt at bestille brændstofkort til alle biler i virksomheden også selvom de ikke er finansieret i Ikano Bank Leasing.

       Nyhedsbreve 

Tidligere nyhedsbreve

Vejhjælp

Som en naturlig del af vores leasing aftaler, medfølger der normalt også vejhjælp. Aftalen er igennem SOS og dækker de fleste typer assistance man kan få brug for, manglende brændstof, forkert brændstof påfyldt, start hjælp, fast kørsel, punktering, tabt eller inden låst nøgle mm.

Selvom mange nye biler i dag bliver leveret med mobilitetsservices, dækker disse aftaler i de fleste tilfælde ikke basale ting som f.eks. at være kørt fast eller have låst sin nøgle inde, for mange af disse aftalers vedkommende, gælder at man kun dækker i tilfælde af at bilen laver en fejl og ikke hvis brugeren gør det eller bare er uheldig.

Serviceaftale

På alle operationelle leasingaftaler medfølger en service og vedligeholdelses aftale, denne aftale gør at man via sin leasingaftale betaler for service og vedligeholdelse i leasingperioden, så når bilen skal til almindelige serviceeftersyn er disse allerede betalt. Har man problemer med bilen uden for normalt service, vil disse normalt også være dækket, så længe der ikke er tale om brugsfejl.

Som tillæg til serviceaftalen kan man vælge dæk, vinterdæk, lånebil mm., på nogle serviceaftaler vil der være mulighed for at til at vælge lufthavns service eller hente bring ordning.

Serviceaftaler kan også tilkøbes til finansiel leasing af primært nye biler og i nogle tilfælde også lettere brugte importbiler.

Kontakt osSten Hellmann Aarøe

Tlf.: +45 21 18 82 26
Mail: Staa@ikano.dk


   

         Kontakt os

      


Torben Lemming Riis

Tlf.: +45 53 57 47 39
Mail: Tole@ikano.dk