Vores værdier

 

On fair terms

Hos Ikano Bank skriver vi alt med "stort". Vi forsøger ikke at skjule og gemme vilkår for vores kunder, privat såvel som erhverv. Vi er åbne og ærlige, og vi lægger vilkår og aftalegrundlag nemt tilgængelige for kunderne.

 

Working together

Hos Ikano Bank lægger vi stor vægt på at have gode samarbejdsrelationer - både internt i virksomheden samt i relationerne til vores samarbejdspartnere. Gensidig respekt der danner grundlag for stabile og langsigtede relationer.

 

DARING TO BE DIFFERENT

Det handler om at turde. Hos Ikano Bank har vi altid været lidt anderledes - både i vores måde at tænke og handle på, og i den måde vi er på. Vi mener, at der findes stor energi og værdi i at tænke og gøre tingene anderledes end man plejer.
Common sense and simplicity

Sund fornuft og enkelhed er nøgleord i den måde vi arbejder på. Vi lægger vægt på, at løse de udfordringer og opgaver vi stilles overfor så enkelt som muligt. I vores kommunikation har vi fokus på, at formulere os klart og tydeligt og uden meget tungt bankfagligt sprog. På den måde er vi i øjenhøjde med vores kunder.

Læs også vores Partnership Policy

  Working together, on fair terms, daring to be different, common sense and simplicity

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.