Lukket for nye indskud

SparFri - 0,05%

 • Variabel indlånsrente
 • Du kan frit indsætte og hæve på kontoen via netbank
 • Du bestemmer, hvor meget du vil indsætte på kontoen op til 10 mio. kr.
 • Rentetilskrivning sker hvert år den 31. december

SparFast - 0,10% til 0,25%

 • Fast indlånsrente på op til 0,25%
 • Bind din opsparing mellem 1-3 år
 • Indsæt fra 25.000 kr. og op til 10 mio. kr. på din opsparingskonto  
 • Rentetilskrivning sker ved udløb af aftalen

0,05%

Sparkonto Fri
Variabel indlånsrente

0,10%

Sparkonto Fast 1 år
Fast indlånsrente

0,15%

Sparkonto Fast 2 år
Fast indlånsrente

0,25%

Sparkonto Fast 3 år
Fast indlånsrente

Hvilken opsparingskonto, der passer bedst til dig, afhænger af dine behov. Uanset om du ønsker at binde dine penge de næste par år, eller om du har behov for fleksibilitet og have mulighed for at bruge frit af din opsparing, så har vi et produkt, der passer til dig.

Vi har lige nu lukket for oprettelse af nye opsparingskonti, men vi annoncerer her på hjemmesiden, når vi åbner op igen. Ligeledes er det i øjeblikket ikke muligt for eksisterende kunder at oprette en ny konto via netbank. Men har du en Sparkonto Fri, kan du indsætte og hæve på din konto, helt som du plejer.


Sådan virker en Sparkonto hos os

Vælger du en Sparkonto Fri, er din opsparing frit tilgængelig via netbanken, hvis du vil overføre pengene. En Sparkonto Fast binder derimod pengene i 1, 2 eller 3 år mod en højere indlånsrente på op til 0,25%. Får du pludselig brug for din opsparing på din Sparkonto Fast, kan du hæve dit indestående før tid mod betaling af en dekort på 2% af hævebeløbet. • Indlånsrenten afhænger af bindingsperioden
 • Intet minimumsbeløb på Sparkonto Fri!
 • Fast høj rente på Sparkonto Fast!

På MinKonto kan du holde øje med dit lån og dit Visakort

Netbank

Netbanken hos Ikano Bank giver dig en nem og overskuelig kontooversigt med diverse valgmuligheder som indbetaling, oplysninger om din indlånsrente osv. I arkivet har du altid mulighed for at finde din aftale og betingelserne, og du har også mulighed for at skrive direkte til os. Som kunde kan du også bruge netbanken til at overføre penge mellem dine konti, ligesom du kan oprette en ny opsparingskonto.

Indskydergarantiordningen

Ikano Bank, filial af Ikano Bank AB (publ), Sverige, er et kontoførende pengeinstitut. Ikano Bank er omfattet af den svenske indskydergarantiordning (Svensk: insättningsgarantin).

Ikano Banks filial i Danmark har endvidere tilsluttet sig den danske indskyder- og investorgarantiordning, Garantiformuen, som dækker i det omfang den danske ordning yder en bedre dækning end den svenske ordning. Det betyder, at du som kunde i Ikano Bank har den samme dækning som i andre danske pengeinstitutter.

De nærmere oplysninger fremgår af skemaet Grundlæggende oplysninger om beskyttelse af indskud.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti samt kort- og lånekonti

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.