I Ikano Bank er vi alt fra økonomer og IT-specialister, til kundeservice-medarbejdere, projektledere, salg og marketingfolk og meget mere. Udbuddet af jobtyper er bredt og mulighederne mange.

I Danmark har vi kontor i Glostrup, men du har også mulighed for en international karriere på vores kontorer i Sverige (vores hovedkontor ligger i Hyllie og herudover har vi kontorer i Älmhult og Stockholm), Norge, Finland, Østrig, Polen, Tyskland, Rusland eller England.

Find flere informationer om Banken

Vi synes selv, at vi er en spændende virksomhed, som vi er stolte over at være ansat i – noget vi gør alt for også at være fortsat. 
Vil du være med hos os i Ikano Bank? Under ”Ledige stillinger” kan du læse mere om de job, vi har ledige lige nu. Og under ”Om Ikano Bank” kan du læse mere om Ikano Bank internationalt og finde links til øvrige lokationer samt Ikano Group

Uopfordret ansøgning

Er der ikke umiddelbart et ledigt job, der er relevant for dig, er du også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og cv til os på mailadressen: hrsupportdk@ikano.dk mærket ”Uopfordret ansøgning” og det område, du søger inden for.

Hvordan vil du logge ind?

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.