Ikano Bank lån

 

Find det lån som passer bedst til din økonomi, uanset hvilken situation du befinder dig i har vi et lån som matcher dine behov. Vi gør ingen forskel på vores kunder, og vi blander os ikke i hvad du bruger dit lån til. Det er helt op til dig.

Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 20.000 kr. - Løbetid: 3 år - Ydelse 752 kr./md. - Variabel debitorrente 15,9 % - ÅOP 22,8% - Stiftelsesomkostninger 1.275 kr. - Samlede kreditomkostninger 7.038 kr. - Samlet beløb til betaling 27.038 kr. -Administrationsgebyr 15 kr. /md, Forudsætter betaling via BS. - Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler – Maks ÅOP 90,5% (ved lånebeløb på 5.000 kr. og en løbetid på 1 år)

Er du i tvivl om, hvilket lån du bør vælge?

Sololån

Sololån er det rigtige valg for dig, hvis du ansøger om et lån alene. Vi blander os ikke i, hvad du låner pengene til.

Gå til Sololån

Familielån

Er i 2 ansøgere, så vil det rigtige valg være et Familielån. Vi blander os ikke i, hvad i har lyst til at bruge pengene til.

Gå til Familielån

Samlelån

Har du eller i flere små lån, så vil det ofte kunne betale sig at lægge lånene sammen rent økonomisk og for overblikket.

Gå til Samlelån

Forhøjelse af lån

Er du eksisterende kunde og ønske at forhøje dit lån

Forhøjelse af lån

Gode råd - når du skal låne penge

Det er altid en god ide at klarlægge, hvad du skal bruge et lån til inden du ansøger. Når du har fået dit lån vil du altid kunne følge med i din månedlig ydelse på MinKonto, samt vil du modtage en oversigt over dine lån hver måned med posten. Hos Ikano Bank kan du låne penge hurtig og nemt – du vil få svar med det samme, online i ansøgningsskemaet, om du er foreløbige godkendt.

Hvem kan låne penge hos Ikano Bank?

Som udgangspunkt kan alle ansøge om et lån hos Ikano Bank, dog har vi enkelte krav til dig som ansøger.

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registeret
  • Du skal have bopæl i Danmark
Din ansøgning bliver elektronisk kreditscoret, hvilket betyder du får svar med det samme, om du er forhåndsgodkendt til et lån. Ikano Banks rente varierer ikke på baggrund af din økonomi – kun af lånebeløbet, derfor kan vi tilbyde alle vores kunder den samme rente.

Jeg ønsker at vide mere om...

At ansøge

ØkonomiSikring

Lånebestemmelser

Du er velkommen til at ringe

Ikano Bank

Stationsparken 24

2600 Glostrup

Tlf.: 43 55 66 00

Fax.: 43 55 66 06

Mail.: Kreditgruppen@ikano.dk