Ikano Bank Erhverv

Finansieringsløsninger, kontokort og meget mere

Ikano Bank blev etableret på samme grundlag som IKEA, for at give "de mange mennesker" et godt alternativ. Vi har eksisteret siden 1979 i Danmark, og har fra start tilbudt finansieringsløsninger til erhvervskunder.

Hos os er de finansielle produkter simple, forståelige og designet til at gøre hverdagen nemmere for dig og dine kunder. Vi kan hjælpe jer med at få luft i økonomien, flere loyale kunder og lave mersalg med vores fordelagtige løsninger, som vi tilbyder i form af leasing, salgsfinansierings kort samt Her&Nu lån.

Leasing giver luft i økonomien

Hos Ikano Bank kan vi hjælpe din virksomhed med leasing både som partner og kunde. Vha. leasing undgår i eller jeres kunder høje kapitalbindinger i aktiver såsom biler.

Leasing giver luft i virksomhedens økonomi, da man betaler mindre månedlige rater, hvilket åbner muligheden for andre investeringer.

Læs mere om erhvervsleasing her

Få flere loyale kunder

Tilbyd salgsfinansiering i form af kontokort til dine kunder med Ikano Bank som samarbejdspartner. Kontokortet er en effektiv måde at få loyale kunder, og hos Ikano Bank står vi for alle processer inden for administrationen af kortet. Det giver jer mulighed for at fokusere på jeres kerneforretning.

Læs mere om kontokort her

IKEA Shopping kort

Tilbyd kunderne finansiering når de køber i din butik

Tilbyd kunderne finansiering

Vil du tilbyde dine kunder finansiering kan Ikano Bank hjælpe dig. Vi tilbyder finansieringsløsninger hos bilforhandlere og i detailforretninger. Med finansiering kan dine kunder dele betalingen op, og vi kan tilpasse finansieringsproduktet, således det passer dine målgruppe.

Læs mere om Her&Nu her

Detail i generne

Ikano Bank er udsprunget af IKEA, og er derfor også familieejet af Kamprad-familien.

I 1988 blev Ikano Bank en separat organisation, men takket være vores gener og tætte samarbejde med IKEA har vi fingeren på pulsen, når det kommer til finansieringen inden for detail.