Leasing er godt for dig som kunde og partner

Investér med større fleksibilitet og frihed


Hos Ikano Bank Leasing ønsker vi at hjælpe din virksomhed med at vokse og være konkurrencedygtig i en konstant udviklende verden. Derfor tilbyder vi fleksible finansieringsløsninger, der kan give dig fleksibilitet og frihed til at investere i udvikling af din virksomhed.

Med vores finansieringsløsninger får din virksomhed frigjort likviditet uden at berøre virksomhedens kreditfacilitet i banken. I stedet betaler virksomheden mindre månedlige rater, hvilket giver dig større økonomisk råderum til at investere og vækste din virksomhed.

Hos Ikano Bank Leasing er vi her for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din virksomheds vækst. Kontakt os i dag for at høre mere om vores fleksible finansieringsløsninger, og hvordan de kan hjælpe din virksomhed med at nå jeres mål og ambitioner.

Dine fordele med Ikano Bank Leasing
Uanset om du er partner eller direkte slutkunde, så vil vi gerne sikre, at din oplevelse med os altid er så effektiv og tryg som muligt. Derfor tilbyder vi:

  • Hurtig betjening af din sag
  • Altid samme kontaktperson
  • Let & sikker deling af regnskabsdata, med Crediwire
  • Leasing af alt fra kaffe- til industrimaskiner
  • Vi kender og rådgiver om de fleste produkter

Z Tools har økonomisk råderum til at skalere og udvikle virksomheden


Z Tools er specialiseret i CNC-bearbejdning og specialfremstilling af plastforme, kerner og indsatse til plastindustrien.

For virksomheden er kvalificerede medarbejdere og en moderne maskinpark afgørende for, at de kan indfri ambitionen om altid at levere konstant høj præcision og kvalitet til deres kunder.

Med en finansieringsaftale hos Ikano Bank Leasing har Z Tools fået økonomisk råderum til at skalere og investere i virksomheden, hvilket styrker virksomhedens konkurrenceevne.

Læs om vores løsninger til industrien 

Biosyntia investerer i udvikling af naturlige ingredienser


Hos Biosyntia har de en ambition om at ændre fremtiden inden for fødevareproduktion ved at erstatte stærkt forurenende kemiske processer med biologi og naturlige ingredienser.

For at kunne indfri denne ambition, har Biosyntia en fleksibel finansieringsløsning hos Ikano Bank Leasing, der giver virksomheden den nødvendige økonomiske frihed, til at kunne investere i forskning og den nyeste teknologi.

Finansieringsløsningen har været med til at styrke Biosyntias vækst, og i dag er virksomheden en af de førende udviklere af naturlige ingredienser baseret på mikrobielle fermenteringsprocesser.

Læs om vores løsninger til medicinal

Finansieringsløsning styrker Würtz Gruppens konkurrencedygtighed


Würtz Gruppen udfører alle former for entreprenørarbejde, og i en dynamisk branche er økonomisk fleksibilitet afgørende for virksomhedens konkurrenceevne.

Med en tilpasset finansieringsløsning har Würtz Gruppen økonomisk råderum, til frit at kunne investere i nyt udstyr, når det er nødvendigt og uden at binde likvider i virksomheden.

Denne fleksibilitet sikrer, at Würtz Gruppen er konkurrencedygtig og kan indfri deres ambition om altid at levere høj kvalitet til tiden – uanset opgavens omfang.

Læs om vores løsninger til entreprenører

Få større fleksibilitet og mere frihed med en finansieringsløsning

Vi forstår, at det kan være en stor og kompleks beslutning at investere i dyre maskiner og udstyr eller i udvikling af virksomheden. Derfor lægger vi stor vægt på at opbygge en tæt relation til vores kunder, så vi kan opnå en forståelse for deres behov og ønsker til en finansieringsaftale.

Som kunde bliver du tilknyttet en af vores eksperter, som vil rådgive og vejlede dig og din virksomhed igennem hele processen. Sammen finder I den finansielle løsning, der passer til lige netop din virksomheds behov og budget.

Så uanset om du har brug for hjælp til finansiering af udstyr, teknologi eller noget helt tredje, så er vores eksperter klar til at hjælpe din virksomhed med en skræddersyet finansieringsløsning, der kan være med til at sikre, at I kan realisere virksomhedens mål og ambitioner.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde den rigtige finansieringsløsning til din virksomhed.

 

Vil du høre mere?

Bliv kontaktet af en af vores eksperter

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at skrive dit navn

RegExpToMatchErrorMessage

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde din e-mail

Det ligner du ikke har udfyldt din mail korrekt?

Hvis ikke bedes du kontakte os på kundeservice@ikano.dk

Dit telefonnummer skal som minimum bestå af otte tegn.

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde dit telefonnummer

Er du sikker på, at du har udfyldt telefonnummeret korrekt?

Kan du være lidt mere specfik?

MinMaxErrorMessage

Hov, vi har brug for at vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

RegExpToMatchErrorMessage

Tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Ikano Bank

VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
tilbage

EnterPersonalIdentityNumber

tilbage

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
tilbage