Fleksibel leasing

I en branche der er under konstant udvikling, er det vigtigt at forny sig. Men investeringsomkostningerne til IT-udstyr kan være store, og samtidig er det svært at være på forkant med udviklingen, hvis pengene er bundet i udstyr. Det kan du sikre dig imod gennem en leasingaftale, der forvandler den store anskaffelsessum til et overskueligt månedligt beløb, som er tilpasset din virksomheds økonomi.

Med en fleksibel løsning kan du optimere driften og få konkurrencemæssige fordele – og ikke mindst få løbende adgang til den nyeste udvikling uden at belaste likviditeten.

Du bestemmer hvad, hvor og hvornår.

Leasing af IT og kopi er der mange som drager nytte af. Vi tager gerne en snak og fortæller om alle fordelene.

Vil du høre mere?

Bliv kontaktet af en af vores eksperter

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at skrive dit navn

RegExpToMatchErrorMessage

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde din e-mail

Det ligner du ikke har udfyldt din mail korrekt?

Hvis ikke bedes du kontakte os på kundeservice@ikano.dk

Dit telefonnummer skal som minimum bestå af otte tegn.

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde dit telefonnummer

Er du sikker på, at du har udfyldt telefonnummeret korrekt?

Kan du være lidt mere specfik?

MinMaxErrorMessage

Hov, vi har brug for at vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

RegExpToMatchErrorMessage

Tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Ikano Bank

VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
tilbage

EnterPersonalIdentityNumber

tilbage

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
tilbage

Få 100% finansiering

Ikano Bank tilbyder en samlet finansieringsløsning, hvor hardware, software, licenser og serviceydelser er indeholdt. På den måde kan du opnå en bedre implementering og et hurtigere afkast på investeringen, ligesom du styrker effektiviteten ved at gøre den nyeste teknologi tilgængelig for dine medarbejdere.

Vi tilbyder 3 forskellige løsninger, der alle kan skræddersyes, så de passer til dine behov.

Uanset hvilken model du vælger, får du en løsning, der fordeler din investering ud over forbrugsperioden, og du undgår at binde dine penge i udstyr.

Vil du investere i en eller flere printere, så kan det overvejes at lease dem i stedet. Hør hvordan vi kan hjælpe med leasing af printere.

Finansiel leasing

Finansiel leasing er den mest simple form for leasing, hvor du får finansieret dit udstyr og samtidig opnår brugsretten til udstyret i leasingperioden. Du betaler løbende mens du bruger udstyret. Udstyret skal som udgangspunkt returneres ved udløb af leasingperioden. Der er også mulighed for at anviser en køber såfremt der er fastsat en restværdi i aftalen ved aftalens indgåelse.

Operationel leasing

Leasing hvor du returnerer udstyret ved aftalens udløb og får mulighed for at erstatte det med nye, opdaterede løsninger. Ikano Bank samarbejder med eksterne partnere, der overtager det brugte udstyr, og derfor kan vi tilbyde en lavere omkostning i leasingperioden.

Driftsaftale

Her betaler du en samlet månedlig ydelse for fx det antal tryk, du har brug for i perioden. Ydelsen indeholder både finansiering og service og kan også indeholde en all risk forsikring. Den ses som en fleksibel on enkel løsning, der giver mulighed for løbende at tilpasse fx dit print-, scan og kopiforbrug.

Professionel håndtering af brugt udstyr

Håndtering af dokumenter og brugt IT-udstyr spiller en væsentlig rolle, når du skal skifte udstyr. Ikano Bank samarbejder med certificerede partnere, der håndterer afskaffelsen, så den overholder krav til både miljøet og datasikkerheden.