Leasing af medicinaludstyr

Medicinalindustrien er præget af hurtig udvikling og skarp konkurrence indenfor patientbehandling og teknologi – og det gælder for privathospitaler såvel som for skønhedsklinikker, tandlægeklinikker og veterinærklinikker.

Vil du være på forkant med den teknologiske udvikling, har du brug for økonomisk råderum og en fleksibel finansiering, der giver dig mulighed for at handle, når og hvor det passer dig bedst. Ikano Bank tilbyder en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine behov, og vi finansierer både medicinsk udstyr, software og klinikudstyr

Tag en snak med os og hør mere om, hvordan du kan lease medicinal udstyr.

Vil du høre mere?

Få en uforpligtende samtale

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at skrive dit navn

RegExpToMatchErrorMessage

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde din e-mail

Det ligner du ikke har udfyldt din mail korrekt?

Hvis ikke bedes du kontakte os på kundeservice@ikano.dk

Dit telefonnummer skal som minimum bestå af otte tegn.

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde dit telefonnummer

Er du sikker på, at du har udfyldt telefonnummeret korrekt?

Kan du være lidt mere specfik?

MinMaxErrorMessage

Hov, vi har brug for at vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

RegExpToMatchErrorMessage

Tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Ikano Bank

VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
tilbage

EnterPersonalIdentityNumber

tilbage

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
tilbage

Økonomisk fleksibilitet og handlekraft

Med en leasingaftale får du mulighed for at få tidssvarende udstyr og software uden at binde dine penge i driftsmateriel, ligesom du kan indrette din klinik med nødvendigt udstyr af høj kvalitet uden at trække på bankens kreditvillighed.

Du bestemmer selv, hvad du vil købe, hvor du vil købe det og hvornår du vil handle. Når din aftale med leverandøren er på plads, betaler vi fakturaen. Herefter igangsættes din leasingaftale med Ikano Bank, og den imødekommer naturligvis dine ønsker til løbetid, månedlig ydelse og restværdi.

Sammenhæng mellem ydelse og indtægt

En investering i en ny maskine kan virke uoverkommelig, og hvis du køber, kommer der nemt til at gå år, før investeringen er tjent hjem. Med en leasingaftale i hånden kommer din investering til at ligge i takt med din indtægt, og det giver fleksibilitet og økonomisk råderum til andre investeringer – og i sidste ende skærper du virksomhedens konkurrenceevne ved at være på forkant med teknologien.

Serviceaftale og all risk-forsikring

Skal du investere i teknologisk udstyr, der kræver vedligeholdelse og service, og har du det bedst med at kende dine udgifter? Ikano Bank tilbyder at administrere din serviceaftale såvel som din all risk-forsikring, så du har alle udgifter samlet i en aftale. Du får tryghed omkring dine faste månedlige udgifter, og dermed kan du nemmere planlægge udviklingen i din virksomhed.