Få mere frihed og fleksibilitet til at investere i forskning og udvikling

Medicinalindustrien er præget af hurtig teknologisk udvikling. Skal din virksomhed være på forkant med den teknologiske udvikling, så er der ofte behov for økonomisk råderum, til at kunne investere i forskning og det mest avanceret laboratorie- og medicinaludstyr. Derfor vil vi gerne introducere dig for mulighederne med vores finansieringsløsninger.

Hos Ikano Bank Leasing tilbyder vi finansieringsløsninger, der giver din virksomhed fleksibilitet til at investere i forskning og udvikling, uden samtidig at skulle binde likviditet i virksomheden. Dette er en fornuftig måde at forbedre virksomhedens økonomi og konkurrencedygtighed, samtidig med at der skabes økonomisk råderum til andre investeringer i virksomheden.
 
Få økonomisk råderum uden at trække på bankens kreditvillighed
Hos Ikano Bank Leasing forstår vi, hvor vigtigt det er for virksomheder i medicinalindustrien, at have økonomisk råderum til at kunne investere i forskning og udvikling. Derfor hjælper vi med finansieringsløsninger, hvor der betales i mindre månedlige rater, så der bliver frigjort likviditet i virksomheden, uden at berøre virksomhedens kreditfacilitet i banken.

Investér i lige det udstyr, du har behov for
Vores finansieringsløsninger tilpasses din virksomhed og giver dig frihed til at investere, når det passer bedst for din virksomhed. Du vælger selv leverandør, mærke og model, så din virksomhed får det udstyr, som I har behov for. Når købsaftalen er på plads, betaler vi hos Ikano Bank Leasing fakturaen og igangsætter derefter din finansieringsaftale, hvor vi selvfølgelig imødekommer dine ønsker til løbetid, månedlig ydelse og restværdi.

Undgå uforudsete udgifter med all risk-forsikring
Er der behov for yderligere sikkerhed, så tilbyder vi en all risk-forsikring, der dækker, hvis uheldet er ude. Dermed får du bedre overblik over virksomhedens månedlige udgifter, uden samtidig at skulle bekymre dig om uforudsete udgifter. Kontakt os i dag for mere information om, hvordan din virksomhed får skabt større økonomisk råderum til at investere i forskning, udstyr og teknologi.
 

 

 

 

 

 

Få en tilpasset finansieringsaftale, hvor du har medindflydelse på din udbetaling, ydelse og restværdi

Investering i nyt udstyr eller software kan være dyrt og virke uoverkommelig med udsigten til, at der kan gå flere år, før investeringen er tjent hjem. Hos Ikano Bank Leasing mener vi ikke, at det skal være sådan. Vi ønsker, at du skal have mulighed for at styrke din virksomheds konkurrenceevne og være på forkant med teknologien.

Vær med til at sammensætte vilkårene i din finansieringsaftale
I samarbejde med dig finder vi den bedste løsning, der passer til lige netop din virksomhed. Vores tilgang indebærer en åben dialog, hvor vi opnår forståelse for dit behov og budget. Det betyder, at du har stor medindflydelse på størrelsen af virksomhedens udbetaling, ydelse og restværdien i finansieringsaftalen.

Få frihed til at foretage andre investeringer sideløbende med din finansieringsaftale
Vores finansieringsaftaler løber typisk over en periode på 5-7 år. For at du i din periode får størst mulig fleksibilitet og økonomisk råderum, vil ydelsen ligge i takt med virksomhedens indtægt. Restværdien er som regel fastsat til ca. 10% ved aftalens udløb, og når restværdien er betalt, overtager din virksomhed det fulde ejerskab af udstyret.

Biosyntia investerer i udvikling af naturlige ingredienser

Hos Biosyntia har de en ambition om at ændre fremtiden inden for fødevareproduktion ved at erstatte stærkt forurenende kemiske processer med biologi og naturlige ingredienser.

For at kunne indfri denne ambition, har Biosyntia en fleksibel finansieringsløsning hos Ikano Bank Leasing, der giver virksomheden den nødvendige økonomiske frihed, til at kunne investere i forskning og den nyeste teknologi.

Finansieringsløsningen har været med til at styrke Biosyntias vækst, og i dag er virksomheden en af de førende udviklere af naturlige ingredienser baseret på mikrobielle fermenteringsprocesser.Få større fleksibilitet og mere frihed med en finansieringsløsning

Hos Ikano Bank Leasing forstår vi, at det inden for medicinalindustrien ofte kan være svært at finde finansiering til at kunne foretage større investeringer i nyt eller brugt udstyr. Derfor lægger vi stor vægt på at opbygge en tæt relation til vores kunder, så vi kan opnå en forståelse for deres behov og ønsker til en finansieringsaftale.

Som kunde bliver du tilknyttet en af vores eksperter, som vil rådgive og vejlede dig og din virksomhed igennem hele processen. Sammen finder I den finansielle løsning, der passer til lige netop din virksomheds behov og budget.

Så uanset om du har brug for hjælp til finansiering af udstyr, software eller noget helt tredje, så er vores eksperter klar til at hjælpe din virksomhed med en skræddersyet finansieringsløsning, der samtidig kan være med til at sikre, at I kan realisere virksomhedens mål og ambitioner.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde den rigtige finansieringsløsning til din virksomhed.

 

Vil du høre mere?

Bliv kontaktet af en af vores eksperter

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at skrive dit navn

RegExpToMatchErrorMessage

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde din e-mail

Det ligner du ikke har udfyldt din mail korrekt?

Hvis ikke bedes du kontakte os på kundeservice@ikano.dk

Dit telefonnummer skal som minimum bestå af otte tegn.

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde dit telefonnummer

Er du sikker på, at du har udfyldt telefonnummeret korrekt?

Kan du være lidt mere specfik?

MinMaxErrorMessage

Hov, vi har brug for at vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

RegExpToMatchErrorMessage

Tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Ikano Bank

VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
tilbage

EnterPersonalIdentityNumber

tilbage

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
tilbage