Få mere frihed og fleksibilitet til at investere i din produktion

Investering i nye produktionsmaskiner er en stor og dyr beslutning, men ofte også det, der skal til for at udvikle virksomheden. Med vores finansieringsløsninger får du større økonomisk råderum til at investere i maskiner og teknologier uden samtidig at binde likvider i virksomhedens maskinpark.

Hos Ikano Bank Leasing tilbyder vi fleksible løsninger til finansiering af alle former for produktionsmaskiner, så din virksomhed kan imødekomme jeres ambitioner om automatisering og energibesparelser. Du vælger selv leverandør, mærke og model, så du får præcis den maskine, der passer bedst til din produktion. Kontakt os og tag det første skridt mod en mere effektiv og produktiv virksomhed.

 
Få frigjort likviditet i din virksomhed og skab et større økonomisk råderum
Hos Ikano Bank Leasing forstår vi, hvor vigtigt det er, at der er sammenhæng mellem udgifter og indtægter. Med vores finansieringsløsninger falder din ydelse i takt med, at dine maskiner leverer en indtægt. Dette er med til at give dig større budgetsikkerhed og bedre overblik over virksomhedens økonomi.

Styrk virksomhedens økonomi og konkurrencedygtighed
Med vores finansieringsløsninger betaler din virksomhed i mindre månedlige rater, og der bliver frigjort likviditet uden at berøre virksomhedens kreditfacilitet i banken. Dette er en fornuftig måde til at forbedre din virksomheds økonomi og konkurrencedygtighed, og samtidig sikre at der er økonomisk råderum til at opbygge en likviditetsreserve eller til at investere og udvikle virksomheden.

Undgå uforudsete udgifter med all risk-forsikring
Er der behov for yderligere sikkerhed, så tilbyder vi en all risk-forsikring, der dækker, hvis uheldet er ude. Dermed får du bedre overblik over virksomhedens månedlige udgifter, uden samtidig at skulle bekymre dig om uforudsete udgifter. Kontakt os i dag for mere information om vores fleksible finansieringsløsninger.
 

 

 

 

Få en tilpasset finansieringsaftale, der tager højde for dine ønsker og virksomhedens mål
Virksomheder er forskellige, og derfor handler det også om meget mere end en produktionsmaskine og en leasingaftale. Hos Ikano Bank Leasing ønsker vi, at din virksomhed får en tilpasset finansieringsløsning, der samtidig bliver en strategisk investering i virksomhedens fremtidige succes.

Vær med til at sammensætte vilkårene i din finansieringsaftale
I samarbejde med dig finder vi den bedste løsning, der passer til lige netop din virksomhed. Vores tilgang indebærer en åben dialog, hvor vi opnår forståelse for dit behov og budget. Det betyder, at du har stor medindflydelse på størrelsen af virksomhedens udbetaling, ydelse og restværdien i finansieringsaftalen.

Få frihed til at foretage andre investeringer sideløbende med din finansieringsaftale
Vores finansieringsaftaler løber typisk over en periode på 5-7 år. For at du i den periode får størst mulig fleksibilitet og økonomisk råderum, vil ydelsen ligge i takt med virksomhedens indtægt. Restværdien er som regel fastsat til ca. 10% ved aftalens udløb, og når restværdien er betalt, overtager din virksomhed det fulde ejerskab af udstyret.
 

Z Tools har økonomisk råderum til at skalere og udvikle virksomheden


Z Tools er specialiseret i CNC-bearbejdning og specialfremstilling af plastforme, kerner og indsatse til plastindustrien.

For virksomheden er kvalificerede medarbejdere og en moderne maskinpark afgørende for, at de kan indfri ambitionen om altid at levere konstant høj præcision og kvalitet til deres kunder.

Med en finansieringsaftale hos Ikano Bank Leasing har Z Tools fået økonomisk råderum til at skalere og investere i virksomheden, hvilket styrker virksomhedens konkurrenceevne.

Få større fleksibilitet og mere frihed med en finansieringsløsning

Hos Ikano Bank Leasing forstår vi, at det kan være en stor og kompleks beslutning at investere i dyre maskiner og udstyr eller i udvikling af virksomheden. Derfor lægger vi stor vægt på at opbygge en tæt relation til vores kunder, så vi kan opnå en forståelse for deres behov og ønsker til en finansieringsaftale.

Som kunde bliver du tilknyttet en af vores eksperter, som vil rådgive og vejlede dig og din virksomhed igennem hele processen. Sammen finder I den finansielle løsning, der passer til lige netop din virksomheds behov og budget.

Så uanset om du har brug for hjælp til finansiering af nye eller brugte produktionsmaskiner, etablering af en ny afdeling eller noget helt tredje, så er vores eksperter klar til at hjælpe din virksomhed med en skræddersyet finansieringsløsning, der samtidig kan være med til at sikre, at I kan realisere virksomhedens mål og ambitioner.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde den rigtige finansieringsløsning til din virksomhed.

 

Vil du høre mere?

Bliv kontaktet af en af vores eksperter

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at skrive dit navn

RegExpToMatchErrorMessage

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde din e-mail

Det ligner du ikke har udfyldt din mail korrekt?

Hvis ikke bedes du kontakte os på kundeservice@ikano.dk

Dit telefonnummer skal som minimum bestå af otte tegn.

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde dit telefonnummer

Er du sikker på, at du har udfyldt telefonnummeret korrekt?

Kan du være lidt mere specfik?

MinMaxErrorMessage

Hov, vi har brug for at vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

RegExpToMatchErrorMessage

Tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Ikano Bank

VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
tilbage

EnterPersonalIdentityNumber

tilbage

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
tilbage