Kontakt os 
Kontakt Support

        

Kenneth Broe                       
Tlf. 61 63 27 82                    
Mailkbr@ikano.dk            

 

Få mere frihed og fleksibilitet til at investere i din maskinpark

Som entreprenør er det essentielt med moderne maskiner og udstyr for at holde trit med konkurrenterne i markedet. Men det er også en stor og dyr beslutning, at skulle investere i entreprenørmaskiner. Med vores finansieringsløsninger får du større økonomisk råderum til at investere i maskiner og teknologier uden samtidig at binde likvider i virksomhedens maskinpark.

Hos Ikano Bank Leasing hjælper vi entreprenører med finansiering af alle former for nye og brugte entreprenørmaskiner – fra bil og trailer til rendegraver og minilæsser. Du vælger selv leverandør, mærke og model, så du får præcis den maskine, der passer bedst til din produktion. Kontakt os i dag, og tag det første skridt mod en opgraderet maskinpark.
 

KUNDESUPPORT

Hvis din henvendelse vedrører en underskrevet aftale som er sendt til Ikano Bank eller du har spørgsmål til en eksisterende aftale, bedes du kontakte Kundesupport.

Telefon: +45 43 55 67 55
Mail: kundesupport@ikano.dk

KREDITAFDELINGEN

Hvis din henvendelse vedrører kreditvurdering bedes du kontakte kreditafdelingen.

Telefon: +45 43 55 67 57
Mail: kredit@ikano.dk

Få frigjort likviditet i din virksomhed til investering i fremtidige projekter
Hos Ikano Bank Leasing forstår vi, hvor vigtigt det er, at der er sammenhæng mellem udgifter og indtægter. Med vores finansieringsløsninger falder din ydelse i takt med, at dine maskiner leverer en indtægt. Og er dit arbejde præget af årstiderne, så tilbyder vi sæsonleasing, hvor din ydelse kun falder i de måneder virksomheden har en indtægt. Dette er med til at give dig større budgetsikkerhed og bedre overblik over virksomhedens økonomi.

Styrk virksomhedens økonomi og konkurrencedygtighed
Med vores finansieringsløsninger betaler din virksomhed i mindre månedlige rater, og der bliver frigjort likviditet uden at berøre virksomhedens kreditfacilitet i banken. Dette er en fornuftig måde til at forbedre din virksomheds økonomi og konkurrencedygtighed, og samtidig sikre at der er økonomisk råderum til at opbygge en likviditetsreserve eller til at investere og udvikle virksomheden.

Undgå uforudsete udgifter med all risk-forsikring
Er der behov for yderligere sikkerhed, så tilbyder vi en all risk-forsikring, der dækker, hvis uheldet er ude. Dermed får du bedre overblik over virksomhedens månedlige udgifter, uden samtidig at skulle bekymre dig om uforudsete udgifter. Kontakt os i dag for mere information om vores fleksible finansieringsløsninger.

 

 

 
Få en attraktiv finansieringsaftale, der er tilpasset dine specifikke behov til udbetaling, løbetid og ydelse
Virksomheder er forskellige, og derfor handler det også om meget mere end en entreprenørmaskine og en leasingaftale. Hos Ikano Bank Leasing ønsker vi, at din virksomhed får en tilpasset finansieringsløsning, der samtidig bliver en strategisk investering i virksomhedens fremtidige succes.

Vær med til at sammensætte vilkårene i din finansieringsaftale
I samarbejde med dig finder vi den bedste løsning, der passer til lige netop din virksomhed. Vores tilgang indebærer en åben dialog, hvor vi opnår forståelse for dit behov og budget. Det betyder, at du har stor medindflydelse på størrelsen af virksomhedens udbetaling, ydelse og restværdien i finansieringsaftalen.

Få frihed til at foretage andre investeringer sideløbende med din finansieringsaftale
Vores finansieringsaftaler løber typisk over en periode på 3-7 år. For at du i den periode får størst mulig fleksibilitet og økonomisk råderum til, vil ydelsen ligge i takt med virksomhedens indtægt. Restværdien er som regel fastsat til ca. 10% ved aftalens udløb, og når restværdien er betalt, overtager din virksomhed det fulde ejerskab af udstyret.
 

Rammeaftale styrker Wurtz Gruppens konkurrencedygtighed


Würtz Gruppen udfører alle former for entreprenørarbejde, og i en dynamisk branche er økonomisk fleksibilitet afgørende for virksomhedens konkurrenceevne.

Med en tilpasset finansieringsløsning har Würtz Gruppen økonomisk råderum, til frit at kunne investere i nyt udstyr, når det er nødvendigt og uden at binde likvider i virksomheden.

Denne fleksibilitet sikrer, at Würtz Gruppen er konkurrencedygtig og kan indfri deres ambition om altid at levere høj kvalitet til tiden – uanset opgavens omfang.

Få større fleksibilitet og mere frihed med en finansieringsløsning


Hos Ikano Bank Leasing har vi forståelse for, at det kan være en stor og kompleks beslutning at investere i både nye og brugte entreprenørmaskiner. Derfor lægger vi stor vægt på at opbygge en tæt relation til vores kunder, så vi kan opnå en forståelse for deres behov og ønsker til en finansieringsaftale.

Som kunde bliver du tilknyttet en af vores eksperter, som vil rådgive og vejlede dig og din virksomhed igennem hele processen. Sammen finder I den finansieringsløsning, der passer til lige netop din virksomheds behov og budget.

Så uanset om din virksomhed har brug for hjælp til finansiering af nye eller brugte entreprenørmaskiner, investering i virksomheden eller noget helt tredje, så er vores eksperter klar til at hjælpe jer med en skræddersyet finansieringsløsning, der samtidig kan være med til at sikre, at I kan realisere virksomhedens mål og ambitioner.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde den rigtige finansieringsløsning til din virksomhed.

 

Vil du høre mere?

Bliv kontaktet af en af vores eksperter

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at skrive dit navn

RegExpToMatchErrorMessage

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde din e-mail

Det ligner du ikke har udfyldt din mail korrekt?

Hvis ikke bedes du kontakte os på kundeservice@ikano.dk

Dit telefonnummer skal som minimum bestå af otte tegn.

MinMaxErrorMessage

Du har glemt at udfylde dit telefonnummer

Er du sikker på, at du har udfyldt telefonnummeret korrekt?

Kan du være lidt mere specfik?

MinMaxErrorMessage

Hov, vi har brug for at vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

RegExpToMatchErrorMessage

Tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Ikano Bank

VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
tilbage

EnterPersonalIdentityNumber

tilbage

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
tilbage

        

Kenneth Broe                       
Tlf. 61 63 27 82                    
Mailkbr@ikano.dk