Ikano Bank understøtter en bæredygtig hverdag

Når vi taler om at passe på miljøet ved at sikre en bæredygtig hverdag, taler vi om helt konkrete tiltag i organisationen. Ikano Bank har i skrivende stund otte kontorer i syv lande, hvor fokus på miljøet spiller en stor rolle på de enkelte kontorer. 

Vi har for eksempel tilvalgt LED lys, miljøvenligt print- og kopiudstyr og klimaneutralt kopipapir. Vi sorterer affald og bruger brevpapir og kuverter, der er Nordisk EU-mærket (med Blomsten og Svanemærket). Derudover køber vi produkter, der er fairtrade-mærket og/eller økologiske, hvor det er muligt, samt stiller krav til rengøringsselskabet om at bruge miljøvenlige rengøringsprodukter. Alt sammen med henblik på at udlede mindre CO2 i atmosfæren, hvilket er vores bidrag til at nå i mål med Paris-aftalen, som vi lever op til.

Derudover har vi fokus på at nedbringe CO2 ved at skære ned på brug af hverdagsprodukter på kontoret, hvor det ikke er strengt nødvendigt.

Det gælder for eksempel for papir, hvor det er lykkes at reducere papirforbruget på tværs af alle vores kontorer med 131,7 tons siden 2018. Et initiativ vi fortsat arbejder med. 

CO2 neutralt website

Vi er tilmeldt initiativet ”IngenCO2”, der initierer og deltager i forskellige klimaprojekter og klimaarbejde.

Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden. Ved at være tilmeldt ”IngenCO2” bidrager vi til deltagelse i CO2-reducerende projekter (godkendt af Gold Standard, der oprindeligt er startet af WWF) og opførsel af nye vedvarende energikilder, fx vindmøller, og vi søger dermed at gøre vores hjemmeside og brugen af denne CO2-neutral.

Du kan se vores certifikat her.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.