Bæredygtig hverdag

Som virksomhed er vi forpligtet til og har et ansvar for at passe på vores miljø og omverden og forholde os til, hvordan vi kan bidrage til en mere bæredygtig hverdag. Det er vigtigt, at vi hele tiden overvejer, hvordan vi kan agere mere ”grønt” og tænker bæredygtighed ind som en naturlig del af hverdagen.

Vi tror på, at mange små ting kan gøre en stor forskel og er opmærksomme på, hvordan vi i vores hverdag kan reduceres vores påvirkning af miljøet, bl.a. via brug af:

  • LED belysning
  • Miljøvenligt print og kopi udstyr
  • Affaldssortering
  • Klimaneutralt kopi-papir
  • Nordisk EU mærket (Blomsten og Svanemærket) brevpapir og kuverter
  • Indkøb af fairtrade og/eller økologi hvor det er muligt
  • Krav til vores rengøringsselskab om brug af miljøvenlige produkter

CO2 neutralt website

Vi er tilmeldt initiativet ”IngenCO2”, der initierer og deltager i forskellige klimaprojekter og klimaarbejde.

Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden. Ved at være tilmeldt ”IngenCO2” bidrager vi til deltagelse i CO2-reducerende projekter (godkendt af Gold Standard, der oprindeligt er startet af WWF) og opførsel af nye vedvarende energikilder, fx vindmøller, og vi søger dermed at gøre vores hjemmeside og brugen af denne CO2-neutral.

Du kan se vores certifikat her.

På vej mod ”Climate positive”

Det er vores ønske og mål, at bæredygtighed skal være en naturlig del af alt vi gør. For at leve op til vores ønske om at være en fair og omsorgsfuld virksomhed, vil vi måle vores ”carbon footprint” jævnligt og tage de nødvendige tiltag til at reducere den negative påvirkning af miljøet.

Det er et krav til vores firmabiler, at der er et max Co2 udslip på 120 gram pr. km, og vi arbejder på direkte at kunne måle vores påvirkning, at opsætte en række mål for at mindske det og måder at kompensere for det Co2 udslip, der vil være.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.