En sund økonomi for alle

For at nå målsætningen om at være en bæredygtig bank for dig som kunde er vi i en proces, hvor hele banken bliver digitaliseret. Det gør, at du kan tilgå banken nemt og bekvemt på ethvert tidspunkt på dagen og fra den digitale enhed, du foretrækker at bruge – om det er en tablet, telefon eller computer.

Derudover gør det processen med at ansøge om et lån meget enkel. Det hele sker digitalt, og du får svar inden for kort tid. På den måde understøtter vi muligheden for, at alle kan få en sund økonomi med råd til det, de har behov for. Det gør vi tilmed ved at tilbyde lån med overkommelige og retfærdige vilkår. 

Johan Bjurup, Chief Digital Officer i Ikano Bank uddyber:

"Med hurtigere godkendelsesprocesser og en problemfri oplevelse på tværs af digitale enheder er det nemmere for folk at vælge vores tjenester på rimelige vilkår i stedet for et dyrere "kviklån". På den måde bidrager vi til en sund økonomi for vores kunder". 

Velgørenhed
Social Day

I Ikano Bank har vi begrebet ”Social Day” – en dag, som alle Ikano medarbejdere kan bruge til frivilligt arbejde, der understøtter Ikano Banks generelle Charity Policy. Vi tror på, at frivilligt arbejde giver mening for både vores samfund, vores medarbejdere og for Ikano. Vores langsigtede mål er, at alle medarbejdere bruger muligheden for at gøre en forskel og bruge deres Social Day til en give en hånd med, hvor der er brug for det.

På Social Day har vi bl.a. sponseret julegaver via SMIL Fonden, som vi har delt ud til børn på danske hospitaler, hjulpet til hos Projekt Hjemløs, været nattevagt på nødherberger i København og meget andet.

Vores filosofi

Vores filosofi omkring velgørenhed tager udgangspunkt i Ikano group Charity Policy:

  • "The Ikano Group shall primarily focus on projects that support children and women and their opportunities for learning and developing. This includes supporting measures towards improved health and education, primarily in countries where the Ikano Group has business relations."
  • "It is imperative that global and local initiatives can be monitored regularly and results be measured. Ikano organisations shall conduct in-depth research before choosing a project. It is crucial that the projects chosen have a reputable background. Unsuitable decisions can prove to be highly destructive to the Ikano reputation."
  • "Ikano organisations shall not support random projects. Each initiative shall have a long-term focus but not to a degree where the recipient becomes dependent on Ikano’s contributions."
  • "Ikano never takes a stand on political or religious issues. Projects that Ikano organisations choose to support must never be perceived as a political or religious statement."

 Vi har valgt, at vores indsats primært rettes mod unge mennesker. Det er unge mennesker, der er vores fremtid og det er hos unge mennesker, der er størst benefit i forhold til uddannelse og udvikling. Det er her, indsatsen er super vigtig, og det er her, vi virkelig har mulighed for at gøre en forskel og kan bidrage til at påvirke i en positiv (og varig) retning. At kunne bidrage til, at udsatte/udfordrede unge får muligheden for bedre vilkår, end det ellers måske ikke var muligt – muligheder for at skabe grundlag for en bedre fremtid, muligheder for at styrke deres sociale og personlige kompetencer og for i det hele taget at lykkes og skabe muligheder for sig selv, ser vi som et vigtigt bidrag.

Desuden har vi valgt, at vores indsats i så udstrakt grad som muligt ligger lokalt, og vi dermed kan bidrage synligt og direkte til vores omverden med mere konkrete og tilgængelige bidrag frem for med noget, der ”forsvinder i den store mængde”.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.