Få et visa kreditkort


 

Ansøg om et kreditkort 

Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 50.000 kr. - Løbetid: 60 mdr. - Ydelse 1.163 kr./md. - Variabel debitorrente 14,9 % - ÅOP 14,9% - Stiftelsesomkostninger 0 kr. - Samlede kreditomkostninger 19.780 kr. - Samlet beløb til betaling 69.780 kr. - Forudsætter betaling via iBOX. Administrationsgebyr 0 kr. /md. - Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Den månedlige Visa rabat

December: Få 15% rabat i legetøjsbutikker

December måned er en tid med masser af hygge…….kalenderlys og adventskrans, hyggelige arrangementer med glögg og æbleskiver, tændte stearinlys og duft af kanel og nelliker. Det er  juleudsmykninger i forretningerne og julelys, der tændes i gaderne. Det er Børnenes Ulandskalender og Julekalender i TV, klippe-klister dage på skoler og i børnehaver og vuggestuer... Kort sagt er Julen både hjerternes, lysenes – og ikke mindst børnenes fest.

Og skal du på julegaveshopping er det en god idé at tage dit Ikano Bank Visakort med på indkøb – især hvis der er legetøj på ønskelisten. Når du betaler med det, får du nemlig 15% rabat i alle legetøjsbutikker. Det gælder også hvis du handler på nettet – og det gælder også på eventuelle rabatpriser.

Og trænger du til en pause i juleshoppingen, så HUSK du altid får 5% rabat på alle café- og restaurantbesøg, når du bruger dit Visa kreditkort – både i ind- og udland.

 

Du optjener rabatten automatisk, når du benytter dit Ikano Bank Visa kreditkort i en butik, hvor den pågældende måneds rabat er aktiveret. Foruden den månedlige rabat får du altid 5% på caféer og restauranter. Du kan optjene 1.000 kr. i rabat pr. måned og maks 5.000 kr. om året.

december: Få 15% rabat i legetøjsbutikker

 

[No text in 

Se hvor meget du kan spare i december

Brug beregneren og se hvor meget du kan få i rabat i legetøjsbutkker i december

kr

Din rabat
- kr.

Du får rabat, når du handler i en butik eller på en webshop, som tilhører den eller de brancher, hvor rabatten ydes den pågældende måned. Rabatten ændres hver måned til en ny kategori, dog undtaget kategorien ”Restaurant” hvor der gives 5% rabat hele året. Der ydes max. 1.000 kr. i rabat pr. måned og 5.000 kr. i samlet rabat pr. kalenderår. Du betaler fuld pris, når du betaler i butikken med dit Ikano Bank Visakort, og Ikano Bank fratrækker herefter rabatten fra din balance..

Visa kreditkort rabatkalender 2020

Du får rabat, når du handler i en butik eller på en webshop, som tilhører den eller de brancher, hvor rabatten ydes den pågældende måned. Rabatten ændres hver måned til en ny kategori, dog undtaget kategorien ”Restaurant” hvor der gives 5% rabat hele året.

Der ydes max. 1.000 kr. i rabat pr. måned og 5.000 kr. i samlet rabat pr. kalenderår. Du betaler fuld pris, når du betaler i butikken med dit Ikano Bank Visakort, og Ikano Bank fratrækker herefter rabatten fra din balance.

Verified by VISA

5 % på restaurant- og cafébesøg hele året!

Brug dit Visa kreditkort fra Ikano Bank, når du er på café eller restaurant og spar 5 % på regningen helt automatisk! Rabatten kan ikke ses på din kvittering, men vil blive fratrukket direkte på din faktura og gælder for køb op til 1.000 kr. om måneden og 5.000 kr. om året i samlet rabat.


Sådan virker rabatten

  1. Du handler med dit Ikano Bank Visakort enten i en butik eller online. Husk, at rabatten også gælder nedsatte varer og i udlandet.
  2. Du betaler det fulde beløb ved kassen og Ikano Bank fratrækker automatisk rabatten efterfølgende.
  3. Din rabat vil fremgå af MinKonto i slutningen af hver måned.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti samt kort- og lånekonti

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.