Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 20.000 kr. - Løbetid: 3 år - Ydelse 675 kr./md. - Variabel debitorrente 13,9 % - ÅOP 13,9 % - Stiftelsesomkostninger 0 kr. - Samlede kreditomkostninger 4.289 kr. - Samlet beløb til betaling 24.289 kr. - Forudsætter betaling via iBOX. Administrationsgebyr 0 kr. /md. - Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Den månedlige Visa rabat

December: Få 15% rabat i legetøjsbutikker

Duft af glögg og æbleskiver, julelys, der tændes i byen, salg af gran og juletræer på torvet, nisser i vinduerne og juleudstillinger og julestuer rundt i landet….. så er det december :-)

Og december er lig med tid til hygge - klippe klister i børnehaven, julebagning og konfekt, og at finde de helt rigtige og særlige gaver til dem, vi holder af. Og især for de små i familien er det en helt særlig tid…også selvom tiden er lang indtil julemanden kommer på besøg :-)

Uanset om det er dukker eller biler, brætspil eller gaming, der er de største ønsker, så kan det betale sig at ta’ dit Ikano Bank Visa kreditkort med på julegave-shopping. Når du betaler med det, får du nemlig 15% rabat i alle legetøjsbutikker – også på nedsatte priser. Det gælder også hvis du handler på nettet.

Husk også du altid får 5% rabat på alle café- og restaurantbesøg, når du bruger dit Visa kreditkort – både i ind- og udland.

Du optjener rabatten automatisk, når du benytter dit Ikano Bank Visa kreditkort i en butik, hvor den pågældende måneds rabat er aktiveret. Foruden den månedlige rabat får du altid 5% på caféer og restauranter. Du kan optjene 1.000 kr. i rabat pr. måned og maks 5.000 kr. om året.

 

 

Ikano Bank Visa kreditkort

Verified by VISA

Visa kreditkort rabatkalender 2018

Du får 10 % oveni udsalget i januar, hvis du bruger dit Visa kreditkort fra Ikano Bank, når du køber i tøj og skobutikker. Overvejer du at købe et nyt ur eller et smykke? Benyt dit kort fra Ikano Bank og få rabat i februar måned. I marts får du 10 % rabat med et Ikano kreditkort i byggemarkeder. Skal du have blomster til hjemmet? Benyt dit Ikano Visakort og få 10 % rabat, hvis du køber ting i blomsterbutikker i april måned. Planlægger du en rejse med et rejsebureau, så er der rabat med et Visa kreditkort fra Ikano. Brug dit Ikano Bank Visakort i juni, hvis du køber hos flyselskaber eller hoteller. Du kan være med at til at vælge, hvilken rabat du skal drage nytte af i juli måned 2018. Nye briller? Ikano Bank giver dig 25 % rabat hos optikere i august. Du kan spare 30 % hos boghandlere i september måned 2018 med et Ikano Bank Visa kreditkort. Spar hele 10 % når du handler i indretningsbutikker i oktober måned. Hvis du overvejer at købe elektronik, er der 5 % rabat med Ikano Bank Visa kreditkortet i november. Der bliver ofte købt legetøj i december måned, og med et Ikano kreditkort, er der penge at spare i legetøjsbutikker.

Du får rabat, når du handler i en butik, som tilhører den branche, hvor rabatten ydes den pågældende måned. Rabatten ændres hver måned til en ny kategori, dog undtaget kategorien ”Restaurant” hvor der gives 5% rabat hele året.

Der ydes max. 1.000 kr. i rabat pr. måned og 5.000 kr. i samlet rabat pr. kalenderår. Du betaler fuld pris, når du betaler i butikken med dit Ikano Bank Visakort, og Ikano Bank fratrækker herefter rabatten fra din balance.

5 % på restaurant- og cafébesøg hele året!

Brug dit Visa kreditkort fra Ikano Bank, når du er på café eller restaurant og spar 5 % på regningen helt automatisk! Rabatten kan ikke ses på din kvittering, men vil blive fratrukket direkte på din faktura og gælder for køb op til 1.000 kr. om måneden og 5.000 kr. om året i samlet rabat.

Ansøg om et Visakort her

 

Sådan virker rabatten

  1. Du handler med dit Ikano Bank Visakort enten i en butik eller online. Husk, at rabatten også gælder nedsatte varer og i udlandet.
  2. Du betaler det fulde beløb ved kassen og Ikano Bank fratrækker automatisk rabatten efterfølgende.
  3. Din rabat vil fremgå af MinKonto i slutningen af hver måned.

Hvordan vil du logge ind?

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.