Lån til istandsættelse eller fornyelse

Beregn dit lån nu


kr

mdr.


Forudsætter betaling med BS. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Din månedlige ydelse

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

Istandsættelse eller fornyelse?

Gør boligdrømmen til virkelighed

Der kan være mange gode grunde til at optage et lån, og ombygning, istandsættelse eller fornyelse er bare nogle af dem. Skal I bygge til eller renovere på huset, have ny carport eller måske sætte haven i stand? Så er der gode muligheder for at låne penge hos Ikano Bank.

Du kan låne til både store og små ombygnings- og istandsættelsesprojekter, vi tager ikke sikkerhed i din bolig og du bestemmer selv, hvordan lånet skal bruges.

Lån til istandsættelse af dit hjem

Drømmer du om at sætte huset eller lejligheden i stand og skabe dejlige rammer for dig og familien, så er et lån måske den rigtige løsning. Hos Ikano Bank kan du låne fra 15.000 kr. til 300.000 kr., så du kan komme i mål med alle projekter - store som små.

På vores låneberegner kan du se, hvad det vil koste at optage et lån til ombygning. Du får overblik over renten, ÅOP og den månedlige ydelse, og du kan hurtigt indsætte beløbet i dit budget, så du kan se, om det løber rundt.

Ikano Bank er registreret under Finanstilsynet, og du kan derfor trygt låne penge til istandsættelse eller ombygning hos os. Vi garanterer gennemskuelige lån, ordnede forhold og en medarbejderskare, der er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Hos Ikano Bank får du:

  • Mulighed for at låne op til 300.000 kr.
  • En løbetid fra 2 - 12 år
  • Ingen skjulte gebyrer eller omkostninger
  • Gennemskuelige kontraktvilkår
  • Kompetent kundeservice, hvis du har spørgsmål

Du ansøger online, præcis når det passer dig, og du får svar på din ansøgning med det samme. Bliver du godkendt, sender vi dig en låneaftale, som du kan underskrive med NemID.

Fra vi modtager den underskrevne lånekontrakt til lånet er tilgængeligt på din konto, går der højst 3 hverdage.

Lån penge til renovering af sommerhus

Det er ikke kun familiens primære bolig, der kan trænge til en kærlig hånd. Sommerhuset bliver også slidt, og vind og vejr sætter sine spor. Hos Ikano Bank kan du låne penge til renovering af dit sommerhus, ligesom du kan optage et lån til ombygning, hvis familien har brug for mere plads.

Vi bestræber os på altid at tilbyde vores kunder attraktive lån på gode vilkår. Renten varierer afhængigt af lånets størrelse og løbetid, og hvis du vil være klogere på, i hvilket spænd den månedlige ydelse bliver på dit byggeprojekt, kan du prøve vores låneberegner.

 

Et lån uden sikkerhed i din bolig

Selvom du bruger dit lån til finansiering af et ombygnings- eller renoveringsprojekt, så stiller vi ingen krav om sikkerhed i din bolig. Du kan bruge lånet til lige præcis det, du drømmer om, uden at skulle stå til regnskab for os.

Du bestemmer altså selv om alle pengene skal bruges til renoveringen, eller om du vil sætte lidt til side, så du kan købe en ny sofa eller lidt hygge til familien, når projektet er kommet i mål.

Ansøg om et lån her

Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice

Hos Ikano Bank er det kunderne, der er i centrum, og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder, når du skal låne penge. Derfor har vi samlet et kompetent og serviceminded personale, der kan hjælpe dig på vej mod det rette lån.

Har du spørgsmål til dine lånemuligheder eller vores ansøgningsformular, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på telefon +45 43 55 66 00 eller sende en mail til Skriv til os her, så skal vi hjælpe dig hurtigst muligt.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti samt kort- og lånekonti

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.