Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Gør boligdrømmen til virkelighed

Der kan være mange gode grunde til at optage et lån, og ombygning, istandsættelse eller fornyelse er bare nogle af dem. Skal I bygge til eller renovere på huset, have ny carport eller måske sætte haven i stand? Så er der gode muligheder for at låne penge hos Ikano Bank.
 
Du kan låne til både store og små ombygnings- og istandsættelsesprojekter. Vi tager ikke sikkerhed i din bolig og du bestemmer selv, hvordan lånet skal bruges.

Lån til istandsættelse af dit hjem

Drømmer du om at sætte huset eller lejligheden i stand og skabe dejlige rammer for dig og familien, så er et lån måske den rigtige løsning. Hos Ikano Bank kan du låne fra 15.000 kr. til 300.000 kr., så du kan komme i mål med alle projekter - store som små.

På vores låneberegner kan du se, hvad det vil koste at optage et lån til ombygning. Du får overblik over renten, ÅOP og den månedlige ydelse, og du kan hurtigt indsætte beløbet i dit budget, så du kan se, om det løber rundt.

Ikano Bank er registreret under Finanstilsynet, og du kan derfor trygt låne penge til istandsættelse eller ombygning hos os. Vi garanterer gennemskuelige lån, ordnede forhold og en medarbejderskare, der er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Hos Ikano Bank får du:

 • Mulighed for at låne op til 300.000 kr.
 • En løbetid fra 2 - 12 år
 • Ingen skjulte gebyrer eller omkostninger
 • Gennemskuelige kontraktvilkår
 • Kompetent kundeservice, hvis du har spørgsmål

Du ansøger online, præcis når det passer dig, og du får svar på din ansøgning med det samme. Bliver du godkendt, sender vi dig en låneaftale, som du kan underskrive med NemID.

Fra vi modtager den underskrevne lånekontrakt til lånet er tilgængeligt på din konto, går der højst 3 hverdage.

 • Hvad er ÅOP?

  ÅOP viser lånets Årlige Omkostninger i Procent, og tager dermed udgangspunkt i alle omkostninger ved lånet såsom renter og administrationsgebyr. ÅOP er det det vigtigste sammenligningskriterie, når du kigger på flere låneudbydere. Læs mere

   
 • Kan jeg betale ekstra af på mit lån?

  Du er meget velkommen til at lave en ekstra eller højere indbetaling på dit lån , så du hurtigere indfrier lånet.

  Det er ligeledes muligt at justere den lånets månedlige ydelse, hvis din økonomi pludselig ændrer sig. Læs mere

 • Er renten variabel eller fast?
 • Forhøjelse af lån

  Vil du forhøje dit eksisterende lån, skal du udfylde en ny låneansøgning. Læs mere 

 • Hvad kan jeg låne til?

  Det er helt op til dig, hvad du vil låne penge til. Som et led i låneansøgningen skal du dog angive, hvad der er låneformålet. Typiske låneformål kan være istandsættelse eller reparationer, ferie, bil eller indfrielse af anden gæld. Læs mere


 • Hvem kan låne penge?

  Du skal være fyldt 18 år,
  Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  Du skal have bopæl i Danmark
  Det endelige udfald bunder i en dybere kreditvurdering af din samlede økonomi.  Læs mere

 • Hvordan afdrager jeg på mit lån?

  Hver måned skal du betale den månedlige ydelse, som du har valgt. Vi anbefaler at du bruger iBOX eller Betalingsservice til at betale dit lån tilbage. Med iBOX og Betalingsservice misser du ikke en afbetaling. Læs mere

   
 • Hvad er IBox?

  Du kan betale dine månedlige ydelser vha. iBOX. Læs mere


 • Kan jeg indfri mit lån før tid?

  Du kan altid indfri dit lån, og der er ingen ekstra omkostninger forbundet med indfrielsen. Læs mere

   
 • Hvordan opsiger jeg min aftale hos Ikano Bank?
 • Hvordan tilmelder jeg betalingen til betalingsservice?

  Bruger du Betalingsservice, betales din månedelige ydelse automatisk hver måned. Betalingsservice gør det ligesom iBOX let at holde styr på dit lån, så du ikke "misser" en betaling. Læs mere


 • Hvad koster det at låne?

  Prisen på dit lån afhænger bla. af to parametre:

  Lånebeløb
  Løbetid
  Du kan låne fra 15.000 kr. og op til 300.000 kr. med en løbetid fra 2 til 12 år.

  Ved at tilpasse lånebeløb og løbetid kan du justere lånet, så det passer til din økonomi. Ansøg her 

Lån penge til renovering af sommerhus

Det er ikke kun familiens primære bolig, der kan trænge til en kærlig hånd. Sommerhuset bliver også slidt, og vind og vejr sætter sine spor. Hos Ikano Bank kan du låne penge til renovering af dit sommerhus, ligesom du kan optage et lån til ombygning, hvis familien har brug for mere plads.

Vi bestræber os på altid at tilbyde vores kunder attraktive lån på gode vilkår. Renten varierer afhængigt af lånets størrelse og løbetid, og hvis du vil være klogere på, i hvilket spænd den månedlige ydelse bliver på dit byggeprojekt, kan du prøve vores låneberegner.

 

Et lån uden sikkerhed i din bolig

Selvom du bruger dit lån til finansiering af et ombygnings- eller renoveringsprojekt, så stiller vi ingen krav om sikkerhed i din bolig. Du kan bruge lånet til lige præcis det, du drømmer om, uden at skulle stå til regnskab for os.

Du bestemmer altså selv om alle pengene skal bruges til renoveringen, eller om du vil sætte lidt til side, så du kan købe en ny sofa eller lidt hygge til familien, når projektet er kommet i mål.

Ansøg om et lån her

Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice

Hos Ikano Bank er det kunderne, der er i centrum, og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder, når du skal låne penge. Derfor har vi samlet et kompetent og serviceminded personale, der kan hjælpe dig på vej mod det rette lån.

Har du spørgsmål til dine lånemuligheder eller vores ansøgningsformular, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på telefon +45 43 55 66 00 eller sende en mail til Skriv til os her, så skal vi hjælpe dig hurtigst muligt.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.