Kontantlån - så enkelt er det!

Beregn dit lån

Beregn dit lån nu


kr

mdr.


Forudsætter betaling med BS. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Din månedlige ydelse

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

Har du en drøm, du ønsker at indfri, et hjem der trænger til en kærlig hånd, en bil der skal skiftes ud eller noget helt fjerde, og har du brug for et hurtigt kontantlån for at gøre drømmen til virkelighed? Hos Ikano Bank har vi hjulpet danskere med at indfri deres drømme i mere end 30 år, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Med et kontantlån har du penge på din konto inden for 3 hverdage, og du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til. Alt hvad du skal gøre er at udfylde en ansøgning online, vente få minutter på din forhåndsgodkendelse og derefter holde øje med din konto. Når pengene er overført, kan du bruge dem, som du har lyst.

Ansøg om et kontantlån hos Ikano Bank til f. eks en ny sofa

Sådan ansøger du om et kontantlån

Ikano Bank har gjort det let og overskueligt at optage et kontant lån, og vi garanterer gennemskuelige kontraktvilkår, ingen skjulte gebyrer og en nem og smertefri ansøgningsproces.

Med vores låneberegner kan du finde ud af, hvor meget du har råd til at låne, hvor lang løbetid du skal bruge, hvad renten vil være og hvor høj den månedlige ydelse bliver i sidste ende. Når du har kontantlånets størrelse på plads, kan du ansøge med det samme.

Det tager 15 minutter at udfylde en ansøgning, og i løbet af få minutter får du at vide, om du er forhåndsgodkendt til lånet. Herefter gennemgår vi de indsendte dokumenter, du får en endelig godkendelse og i løbet af 3 hverdage har du pengene på din konto.

Vi stiller ikke krav om sikkerhed, når du optager et kontantlån, men vi laver en hurtig og professionel kreditvurdering af din økonomi, så vi sikrer os, at du har råd til at betale renter og afdrag.

For at ansøge om et kontantlån skal du:

 • Være fyldt 18 år  
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Have bopæl i Danmark     

Opfylder du ovenstående krav, kan du ansøge om et kontantlån med det samme.

Gennemskuelige vilkår på kontantlån

Som forbruger handler det om at få overblik over de muligheder, man har, når man skal optage et lån. Hos Ikano Bank kan du bruge låneberegneren til at skabe overblik over renter, ydelser og løbetid, og for at sikre dig de bedst mulige vilkår, er vi desuden registreret under Finanstilsynet. Det betyder, at vi overholder alle krav i den danske banklovgivning, og derfor kan du trygt låne penge hos os. 

Har du spørgsmål til vores lån eller til din ansøgning, så sidder en kompetent servicegruppe klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på telefon +45 43 55 66 00 eller sende os en e-mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Gode råd når du optager lån

At indfri en drøm eller købe noget længe ønsket, giver stor glæde. Men glæden varer længst, hvis dit lån ikke fylder for meget i hverdagens økonomi. Derfor anbefaler vi, at du lægger et grundigt budget, inden du ansøger om et lån. Ved at lægge et budget får du det fulde overblik over din økonomi, og du kan se, hvor meget råderum du har hver måned. Dermed kan du hurtigt aflæse, hvor meget du har råd til at afdrage, og du slipper for ubehagelige overraskelser senere.

Hvis du er nysgerrig på, hvad det koster at optage et kontantlån, så prøv vores beregner. Her kan du ændre på lånets størrelse samt løbetid og dermed lande på en månedlig ydelse, der passer til dit budget.

Ansøg om et lån her

 • Hvad er ÅOP?

  ÅOP viser lånets Årlige Omkostninger i Procent, og tager dermed udgangspunkt i alle omkostninger ved lånet såsom renter og administrationsgebyr. ÅOP er det det vigtigste sammenligningskriterie, når du kigger på flere låneudbydere. Læs mere

   
 • Kan jeg betale ekstra af på mit lån?

  Du er meget velkommen til at lave en ekstra eller højere indbetaling på dit lån , så du hurtigere indfrier lånet.

  Det er ligeledes muligt at justere den lånets månedlige ydelse, hvis din økonomi pludselig ændrer sig. Læs mere

 • Er renten variabel eller fast?
 • Forhøjelse af lån

  Vil du forhøje dit eksisterende lån, skal du udfylde en ny låneansøgning. Læs mere 

 • Hvad kan jeg låne til?

  Det er helt op til dig, hvad du vil låne penge til. Som et led i låneansøgningen skal du dog angive, hvad der er låneformålet. Typiske låneformål kan være istandsættelse eller reparationer, ferie, bil eller indfrielse af anden gæld. Læs mere


 • Hvem kan låne penge?

  Du skal være fyldt 18 år,
  Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  Du skal have bopæl i Danmark
  Det endelige udfald bunder i en dybere kreditvurdering af din samlede økonomi.  Læs mere

 • Hvordan afdrager jeg på mit lån?

  Hver måned skal du betale den månedlige ydelse, som du har valgt. Vi anbefaler at du bruger iBOX eller Betalingsservice til at betale dit lån tilbage. Med iBOX og Betalingsservice misser du ikke en afbetaling. Læs mere

   
 • Hvad er IBox?

  Du kan betale dine månedlige ydelser vha. iBOX. Læs mere


 • Kan jeg indfri mit lån før tid?

  Du kan altid indfri dit lån, og der er ingen ekstra omkostninger forbundet med indfrielsen. Læs mere

   
 • Hvordan opsiger jeg min aftale hos Ikano Bank?
 • Hvordan tilmelder jeg betalingen til betalingsservice?

  Bruger du Betalingsservice, betales din månedelige ydelse automatisk hver måned. Betalingsservice gør det ligesom iBOX let at holde styr på dit lån, så du ikke "misser" en betaling. Læs mere


 • Hvad koster det at låne?

  Prisen på dit lån afhænger bla. af to parametre:

  Lånebeløb
  Løbetid
  Du kan låne fra 15.000 kr. og op til 300.000 kr. med en løbetid fra 2 til 12 år.

  Ved at tilpasse lånebeløb og løbetid kan du justere lånet, så det passer til din økonomi. Ansøg her 

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.