Kan et forbrugslån indfri dine drømme?

Vi går alle rundt med ønsker for fremtiden og drømme for vores børn. En rejse sydpå med familien, nye møbler til boligen og en ombygning af køkkenet er bare nogle af de drømme, Ikano Bank har hjulpet danskerne med at realisere. Du kan ansøge om et forbrugslån på alt fra 15.000 kr. til 300.000 kr., og hvis du bliver godkendt, har du pengene på din konto i løbet af få dage, og dine drømme kan skydes i gang.

Låneprocessen foregår online og du får hurtigt svar på din ansøgning, hvorefter du kan underskrive den endelige lånekontrakt, hvis du vil have lånet.

Beregn dit lån nu


kr

mdr.


Forudsætter betaling med BS. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Din månedlige ydelse

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Hvis du er gift eller samboende er det vigtigt at I ansøger sammen.

Vi benytter din husstands månedlige udgifter i vores kreditvurdering. Hvis I er to ansøgere på lånet vil begge jeres indtægter blive benyttet til at modsvare husstandens udgifter.

OK

For at ansøge om et lån til forbrug, skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Du kan bruge dit lån til at købe den nyeste smartphone, rejse til fjerne lande eller bare til at nyde, at du har mere økonomisk råderum i hverdagen. Vi stiller ingen spørgsmål, og vi kræver heller ingen sikkerhed i din ejendom eller andet materiel. Til gengæld laver vi en professionel vurdering af din økonomi, så vi sikrer os, at du har råd til at betale afdrag og renter på dit forbrugslån.

Kan du svare ja til alle kravene, kan du ansøge allerede nu. Det tager kun 5 minutter, og du får svar med det samme. Hvis du bliver godkendt får du en låneaftale tilsendt, som du kan underskrive med Nemid. Når låneaftalen er underskrivet, har du pengene på din konto inden for 3 arbejdsdage.

Er du i tvivl om, hvor stort et forbrugslån du har råd til, så prøv vores låneberegner.

Skal du låne penge til forbrug, f. eks din ferie, kan du ansøge om forbrugslånet hos os
 Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 40.000 kr. - Løbetid: 60 mdr. - Ydelse fra 854 til 1.021 kr./md. - Variabel debitorrente fra 7,9 til 16,9 % - ÅOP fra 10,6 til 19,8% - Stiftelsesomkostninger 1.200 kr. - Samlede kreditomkostninger fra 11.240 til 21.260 kr. - Samlet beløb til betaling fra 51.240 til 61.260 kr. - Forudsætter betaling via BS. Administrationsgebyr 25 kr. /md. - Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Lån penge til forbrug: hvornår kan det svare sig?

Som udgangspunkt er det altid bedre at spare sammen til det, man ønsker sig, end at låne penge. Men det er ikke altid en mulighed, og i de tilfælde kan et forbrugslån være en god idé.

Du har måske drømme, du gerne vil realisere, inden det bliver for sent? Mange små lån spredt på flere forskellige låneudbydere? Eller uforudsete udgifter du skal betale nu og her? Om det kan betale sig at låne pengene er helt og holdent op til dig, men hos Ikano Bank står vi klar til at hjælpe dig, hvis du beslutter dig for at optage et lån.

Gennemskuelige forbrugslån og gode vilkår

Ikano Bank er en seriøs låneudbyder, som har været på markedet i mere end 30 år og dermed har stor erfaring i udlån til private. Vi er registreret under Finanstilsynet, og vi garanterer, at vi kun tilbyder gennemskuelige forbrugslån under ordnede forhold.

Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder attraktive forbrugslån til gode vilkår, og vi gør det nemt og ligetil at ansøge om et lån online. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til din ansøgning, sidder der en skarp servicegruppe klar ved telefonen.

Du kan ringe på +45 43 55 66 00

Ansøg om et lån her

 • Hvad er ÅOP?

  ÅOP viser lånets Årlige Omkostninger i Procent, og tager dermed udgangspunkt i alle omkostninger ved lånet såsom renter og administrationsgebyr. ÅOP er det det vigtigste sammenligningskriterie, når du kigger på flere låneudbydere. Læs mere

   
 • Kan jeg betale ekstra af på mit lån?

  Du er meget velkommen til at lave en ekstra eller højere indbetaling på dit lån , så du hurtigere indfrier lånet.

  Det er ligeledes muligt at justere den lånets månedlige ydelse, hvis din økonomi pludselig ændrer sig. Læs mere

 • Er renten variabel eller fast?
 • Forhøjelse af lån

  Vil du forhøje dit eksisterende lån, skal du udfylde en ny låneansøgning. Læs mere 

 • Hvad kan jeg låne til?

  Det er helt op til dig, hvad du vil låne penge til. Som et led i låneansøgningen skal du dog angive, hvad der er låneformålet. Typiske låneformål kan være istandsættelse eller reparationer, ferie, bil eller indfrielse af anden gæld. Læs mere


 • Hvem kan låne penge?

  Du skal være fyldt 18 år,
  Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  Du skal have bopæl i Danmark
  Det endelige udfald bunder i en dybere kreditvurdering af din samlede økonomi.  Læs mere

 • Hvordan afdrager jeg på mit lån?

  Hver måned skal du betale den månedlige ydelse, som du har valgt. Vi anbefaler at du bruger iBOX eller Betalingsservice til at betale dit lån tilbage. Med iBOX og Betalingsservice misser du ikke en afbetaling. Læs mere

   
 • Hvad er IBox?

  Du kan betale dine månedlige ydelser vha. iBOX. Læs mere


 • Kan jeg indfri mit lån før tid?

  Du kan altid indfri dit lån, og der er ingen ekstra omkostninger forbundet med indfrielsen. Læs mere

   
 • Hvordan opsiger jeg min aftale hos Ikano Bank?
 • Hvordan tilmelder jeg betalingen til betalingsservice?

  Bruger du Betalingsservice, betales din månedelige ydelse automatisk hver måned. Betalingsservice gør det ligesom iBOX let at holde styr på dit lån, så du ikke "misser" en betaling. Læs mere


 • Hvad koster det at låne?

  Prisen på dit lån afhænger bla. af to parametre:

  Lånebeløb
  Løbetid
  Du kan låne fra 15.000 kr. og op til 300.000 kr. med en løbetid fra 2 til 12 år.

  Ved at tilpasse lånebeløb og løbetid kan du justere lånet, så det passer til din økonomi. Ansøg her 

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.