Online lån uden krav om sikkerhed

Har du brug for at låne penge, og vil du gerne være fri for at diskutere med din bankrådgiver? Måske har du brug for 15.000 kr. til en ny computer, 100.000 kr. til et nyt køkken eller 300.000 kr. til en ny bil. Hos Ikano Bank er det dig, der bestemmer, hvad pengene skal bruges til, og vi stiller ikke krav om sikkerhed i dine ejendomme.

I løbet af få minutter kan du ansøge om online lån fra 15.000 kr. til 300.000 kr., og du får svar på din ansøgning inden for få minutter. Vi laver en kreditvurdering, hvor vi kigger på, om din økonomi er stærk nok til at håndtere et lån, og hvis svaret er ja, har du pengene på din konto inden for 3 arbejdsdage.

Beregn dit lån nu


kr

mdr.


Forudsætter betaling med BS. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Din månedlige ydelse

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

For at optage et lån over nettet, har vi få krav, du skal opfylde:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Vi har mere end 30 års erfaring på det danske lånemarked, og derfor kender vi vores kunder godt. Vi ved, hvornår kundens økonomi kan bære et lån, og derfor stiller vi ingen krav om sikkerhed. Det betyder, at vi ikke kræver pant i din bil eller bolig, og derfor risikerer du ikke disse aktiver, hvis du mod forventning ikke kan betale lånet tilbage.

Opfylder du alle fire nedenstående lånekrav, er du godt på vej mod et lån, og du kan uden videre gå til ansøgningsblanketten.

Gør hverdagen sjovere med et lån

Et online lån kan være en god løsning i mange tilfælde. Det kan være, at du har mange små lån hos forskellige låneudbydere, som du ønsker at samle et sted. Måske har du brug for en ny computer, studiebøger eller lækre møbler og måske trænger dit hjem til en kærlig hånd og en grundig istandsættelse.

Uanset hvad du ønsker at bruge dit lån på, så bliver din hverdag helt sikkert sjovere bagefter – og det er værd at huske på, at du ikke skal forsvare, hvorfor du ønsker at bruge pengene, som du gør. Det er dine penge, dine drømme og dine beslutninger, og hvis du drømmer om jordomrejser, fest og farver eller en chartertur med familien, så er det helt okay. Når låneaftalen er underskrevet, er pengene dine, og du kan bruge dem til lige præcis det, du går og drømmer om.

Ring og få hjælp til din online ansøgning

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.