Lån online – enkelt, hurtigt og effektivt

Beregn dit lån

Beregn dit lån nu


kr

mdr.

Mit lån

kr
%
kr
%
kr

FORUDSÆTTER BETALING MED BS. DER ER 14 DAGES FORTRYDELSESRET PÅ KREDITAFTALER.

Online lån uden sikkerhed

Har du brug for at låne penge, og vil du gerne være fri for at diskutere med din bankrådgiver? Måske har du brug for 10.000 kr. til en ny computer, 100.000 kr. til et nyt køkken eller 300.000 kr. til en ny bil. Hos Ikano Bank er det dig, der bestemmer, hvad pengene skal bruges til, og vi stiller ikke krav om sikkerhed i dine ejendomme.

I løbet af få minutter kan du ansøge om online lån fra 10.000 kr. til 300.000 kr., og du får svar på din ansøgning inden for få minutter. Vi laver en kreditvurdering, hvor vi kigger på, om din økonomi er stærk nok til at håndtere et lån, og hvis svaret er ja, har du pengene på din konto inden for 3 arbejdsdage.

For at optage et lån over nettet, har vi få krav, du skal opfylde:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en årlig indtjening på minimum 225.000 kr.

Vi har mere end 30 års erfaring på det danske lånemarked, og derfor kender vi vores kunder godt. Vi ved, hvornår kundens økonomi kan bære et lån, og derfor stiller vi ingen krav om sikkerhed. Det betyder, at vi ikke kræver pant i din bil eller bolig, og derfor risikerer du ikke disse aktiver, hvis du mod forventning ikke kan betale lånet tilbage.

Opfylder du alle fire nedenstående lånekrav, er du godt på vej mod et lån, og du kan uden videre gå til ansøgningsblanketten.

Sådan får du et lån online

Ønsker du at låne penge på nettet, bør du altid starte med at lægge et budget. Gør du det, er det nemlig let at se, hvor meget du har råd til at afdrage med i måneden - og dermed hvor meget du har råd til at låne. Med budgettet på plads, kan du bruge vores låneberegner til at få et overblik over dine muligheder for lånebeløb, løbetid og rente, så du kan specificere, hvilket online lån du vil ansøge om.

Når du er klar til at søge, går du til ansøgningsblanketten og udfylder den. Det tager cirka 15 minutter, og herefter går det automatiske kreditscoringssystem i gang med at vurdere din økonomi. Stemmer din indtægt overens med det ønskede lån, får du en forhåndsgodkendelse, og herefter gennemgår vi dine dokumenter.

Hvis din ansøgning bliver forhåndsgodkendt, skal du uploade følgende dokumenter:

  • En kopi af dine lønsedler for de to seneste måneder
  • En kopi af din seneste årsopgørelse

Når låneaftalen efterfølgende er underskrevet, overfører vi pengene hurtigst muligt, og der går højst 3 hverdage, før de står på din konto.

Gør hverdagen sjovere med et lån

Et online lån kan være en god løsning i mange tilfælde. Det kan være, at du har mange små lån hos forskellige låneudbydere, som du ønsker at samle et sted. Måske har du brug for en ny computer, studiebøger eller lækre møbler og måske trænger dit hjem til en kærlig hånd og en grundig istandsættelse.

Uanset hvad du ønsker at bruge dit lån på, så bliver din hverdag helt sikkert sjovere bagefter – og det er værd at huske på, at du ikke skal forsvare, hvorfor du ønsker at bruge pengene, som du gør. Det er dine penge, dine drømme og dine beslutninger, og hvis du drømmer om jordomrejser, fest og farver eller en chartertur med familien, så er det helt okay. Når låneaftalen er underskrevet, er pengene dine, og du kan bruge dem til lige præcis det, du går og drømmer om.
  • Lån op til 300.000 kr.!
  • Ansøg online
  • Du bestemmer løbetiden

Har du brug for hjælp?

Ring til os på telefon +45 43 55 66 00 og få hjælp til din online ansøgning.

Vi sidder klar ved telefonerne på hverdage fra 09:00 - 16:00.
Du kan også sende os en e-mail.

Ring og få hjælp til din online ansøgning

Hvordan vil du logge ind?

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.