Få 10% rabat i landets forlystelsesparker i juli måned


Skal børnene have en tur til Djurs Sommerland? Eller er det Tivoli i København, der er på programmet? Fårup Sommerland? Uanset hvad giver vi dig 10% rabat på landets forlystelsesparker i juli måned*.

Sommerferien er skudt i gang, og der er mange ting, man kan lave for at glæde børnene – også ting der ikke omfatter en rejse sydpå. Du kan blandt andet invitere på en tur i en af landets mange forlystelsesparker, og hvis du betaler med dit Ikano Bank Visakort, giver vi dig 10% rabat i juli måned.

Lyder det for godt til at være sandt?

Det er det ikke. Hos Ikano Bank har vi et omfattende og alsidigt rabatprogram til vores visakunder, og hver måned giver vi 10% rabat på forskellige kategorier. For at glæde børnefamilierne i sommerferien er det forlystelsesparkerne, der er på programmet i juli måned 2023.

Sådan får du 10% rabat på forlystelsesparker

Det er heldigvis ret enkelt at få din rabat. Alt, hvad det kræver, er, at du har et Ikano Bank Visakort, og selvfølgelig at du bruger det i den aktuelle forlystelsespark.

Rabatten kan du ikke se på din kvittering, når du betaler. Den bliver i stedet fratrukket på din balance, når vi gør din konto op hver måned – og det sker naturligvis helt automatisk. 

Har du ikke allerede et Ikano Bank Visakort, kan du ansøge online. Du skal være fyldt 18 år, have bopæl i Danmark og ikke være registret i hverken RKI eller Debitor Registret. Kan du sætte flueben ved disse krav, kan du komme i betragtning til vores visakort. Størrelsen på din kredit afhænger af din økonomi.

Bliver kortet dit, skal du være opmærksom på, at du maksimalt kan få 1.000 kr. i rabat pr. måned, samt at du højst kan opnå 5.000 kr. i rabat på et helt kalenderår.

Få andre rabatter resten af året

I juli måned 2023 er det som sagt i landets forlystelsesparker, du kan få 10% rabat. Men de resterende måneder på året er det andre kategorier, der er i spil. I september 2023 får du eksempelvis 10% rabat i boligindretningsbutikker, mens du i november får rabat i elektronikbutikker – og derudover finder du alt fra byggemarkeder og legetøjsbutikker til planteskoler og rejsebureauer i rabatprogrammet.
Som en ekstra bonus får du hver måned hele året 5% rabat på restaurant- og cafébesøg, når du betaler med dit Ikano Bank Visakort. Så der er ingen grund til at holde igen med lækkerierne. Hverken i sommerferien eller resten af året.
 
*Du får rabat, når du handler i en butik eller på en webshop, som tilhører den eller de brancher, hvor rabatten ydes den pågældende måned. Rabatten ændres hver måned til en ny kategori, dog undtaget kategorien ”Restaurant” hvor der gives 5% rabat hele året. Der ydes max. 1.000 kr. i rabat pr. måned og 5.000 kr. i samlet rabat pr. kalenderår. Du betaler fuld pris, når du betaler i butikken med dit Ikano Bank Visakort, og Ikano Bank fratrækker herefter rabatten fra din balance. Returnerer du et varekøb, som du har fået rabat på, vil den opnåede rabat automatisk blive tilbageført i forbindelse med, at købssummen føres tilbage på kontoen.
 
 • Hvem kan få et Ikano Bank Visakort?
  Du skal være 18 år, have bopæl i Danmark og ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret, hvis du vil i betragtning til et Ikano Bank Visakort.
 • Kan alle få rabat i forlystelsesparker?

  Det er kun brugere af vores Ikano Bank Visakort, der kan få rabat i landets forlystelsesparker i juli 2022

  Ansøg nu

   

 • Kan jeg bruge Ikano Bank Visakortet i udlandet?
  Ja, du kan også bruge dit visakort i udlandet, og vores rabatprogram gælder også der.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.