Kontokort

Udvalget af butikker, hvor du kan få et kontokort

Siden 1978 har Ikano Bank arbejdet sammen med en lang række af de største detailhandelskæder i Danmark. IKEA var den første vi samarbejdede med, og siden da har det udvidet sig til flere samarbejdspartnere.

IKEA SHOPPING - siden 1978

Med et IKEA SHOPPING kort kan du handle i alle IKEAs varehuse

Siden 1978 har IKEA kunne tilbyde kunderne finansiering af deres køb via Ikano Bank med et IKEA SHOPPING kort 

Besøg IKEA på www.ikea.dk

 

Ansøg her     Læs mere

Magasin kort - siden 2013

Magasin kort Goodie

I februar 2013 startede Magasin og Ikano Bank et samarbejde omkring Magasin kort. Det giver mulighed for at handle på kredit med Magasins gode kundefordele. 

Læs mere her eller besøg Magasin på www.Magasin.dk

 

Ansøg her     Læs mere

Jem & Fix - siden 2007

jem&fix Kundekort

Siden 2007 har jem & fix Kundekort givet kunderne 8.000 varenumre at vælge mellem. Og med jem & fix' 110 butikker og en netbutik er der altid en butik i nærheden. jem & fix er en del af et indløsningssamarbejde med Harald Nyborg og Daells Bolighus.

Besøg jem & fix på www.jemfix.dk.

 

Ansøg her     Læs mere

Bauhaus kundekort - siden 1997

Det første BAUHAUS Kundekort så dagens lys i 1997 som almindeligt kreditkort. I dag hedder kortet BAUHAUS PLUS CARD privat, som foruden at give mulighed for at købe for op til 40.000 kr., også tilbyder op til 10% i bonus ved køb hos BAUHAUS. 

Besøg BAUHAUS på www.bauhaus.dk.

 

Læs mere

 

H&M - siden 1986

H&M Kundekort

Samarbejdet mellem Hennes & Mauritz og Ikano Bank så sin begyndelse i 1986, hvor kortet kunne bruges hos H&M og IKEA. I dag kan H&M Kundekort bruges i alle 78 H&M-butikker i Danmark foruden hos BAUHAUS, Inspiration, BR-Legetøj, Toys'R'Us og Shell.

Besøg H&M på www.hm.com.

 

Ansøg her     Læs mere

Harald Nyborg kundekort - siden 2006

Harald Nyborg Kundekort

Det første Harald Nyborg Kundekort blev oprettet i 2006 og gav adgang til at shoppe alt fra fritidsudstyr over værktøj til hvidevarer. Harald Nyborg er kendetegnet ved sit store postordresalg og postordrekatalog, der udsendes til store dele af de danske husstande.

Besøg Harald Nyborg på www.harald-nyborg.dk.

 

Ansøg her      Læs mere

Top-Toy - siden 2000

Top-Toy A/S ejer de to detailkæder Toys'R'Us og BR-Legetøj, som Ikano Bank har samarbejdet med siden 2000 - først et Toys'R'Us BestCard til Toys'R'Us-varehusene og siden et BR BestCard til BR-Legetøj.

Besøg Top-Toy på www.top-toy.dk.

 

Læs mere