Ikano Bank lancerer nyt fordelsprogram

17/10-2016

Ikano Bank lancerer nu et fordelsprogram, hvor medlemmerne får kontante rabatter i en række kendte webshops og besparelsen direkte retur som penge på kontoen. Et såkaldt plugin i brugerens webrowser fortæller automatisk, om man får rabat i den butik, man besøger på nettet og hvor stor denne rabat er. Fordelsprogrammet er det første af sin art i Danmark, og Ikano Bank forventer markant succes med det nye initiativ.

Ikano Bank tilbyder nu både eksisterende og nye kunder markante rabatter i kendte webshops som Boozt.com, Zalando, Hotels.com og Expedia. Ikano Bank har lanceret et brugervenligt fordelsprogram, hvor man kan installere et såkaldt plugin i sin webbrowser, som automatisk fortæller hvor stor rabat, man kan få i de butikker, som er med i programmet.

”Vi har 20 forskellige varekategorier i fordelsprogrammet, og vi giver danskerne rabatter i de butikker, hvor de handler mest. Fx får man på Boozt.com i øjeblikket 5 pct. rabat på alt, hvad man køber via fordelsprogrammet og 9 pct. rabat på booking af hotelophold via Expedia.com. Rabatten får man direkte retur på sin konto som kontanter, og vi tror, at denne enkelhed vil appellere til rigtigt mange danskere,” siger Sune Mejding, privatkundechef i Ikano Bank Danmark.

Op mod kendte 120 mærker og webshops medvirker i fordelsprogrammet, og der kommer hele tiden nye til. Danmark er det første land i Norden, hvor programmet lanceres, Sverige er næste land i rækken, og derefter forventer Ikano Bank at introducere det i koncernens øvrige markeder.

Sune Mejding understreger, at man både opnår rabatterne som eksisterende og som ny kunde i Ikano Bank. Har man ikke en indlånskonto hos Ikano Bank, kan man også vælge at få beløbet overført til et andet pengeinstitut. Der er således tale om et åbent program, hvor alle interesserede får mulighed for at opnå rabatten, enten som lånekunde, indlånskunde eller en kombination.

Nytænkning af bankbegrebet

Ikano Bank er det første pengeinstitut i Danmark, der tilbyder et fordelsprogram af denne karakter, og fra Ikano Banks side er det fra start tænkt digitalt.

”Danskerne handler i stigende grad online, og nu kommer vi med et helt nyt koncept, hvor man i sin færden rundt på nettet automatisk får oplyst, hvor meget rabat man kan få som medlem af fordelsprogrammet. Udover at sikre forbrugerne gode rabatter håber vi samtidig at sætte ekstra skub i den danske nethandel til glæde for alle,” siger Sune Mejding.

Ikano Bank forventer, at fordelsprogrammet vil generere omsætning for op mod 1,4 mia. kr. allerede i løbet af programmets første år, og man ser det således som første skridt i en udvikling, hvor man udvider bankbegrebet og tilbyder kunderne ekstra tjenester og services med en hidtil uset grad af enkelhed og brugervenlighed.

Læs mere om fordelsprogrammet her

Kontakt
Sune Mejding
Head of Direct to Consumer, Ikano Bank Danmark
Mobil +45 30 49 90 89
Email sume@ikano.dk
www.ikanobank.dk

Eller

Henrik Keller
Manager, Help PR
Mobil 26 36 64 17
Email henrik@help-pr.dk           

Kort om Ikano Bank Danmark
Ikano Bank Danmark har hovedsæde i Glostrup og er en del af den europæiske Ikano-gruppe med ca. 1000 ansatte.  I Danmark beskæftiger Ikano Bank ca. 90 ansatte og tilbyder bl.a. forbrugslån, kreditkort, indlån og leasing.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.