Hvad er et privatlån?

Et privatlån er ikke, som ordet måske antyder, et lån mellem private venner. Et privatlån er derfor det samme som eksempelvis et forbrugslån, et billån eller et boliglån, og hos Ikano Bank kan du få attraktive privatlån uden at stille sikkerhed, så dine ønsker kan blive til virkelighed.

Drømmer du om at holde orlov, opleve verden og snuse til andre kulturer? Eller måske trænger boligen til en kærlig hånd? Gennem 30 år har vi hjulpet adskillige danskere med at realisere deres drømme, og med et privatlån fra Ikano Bank kan du blive den næste.

Sådan fungerer det

Hos Ikano Bank har vi mange års erfaring i bagagen, når det kommer til private udlån, og derfor kan vi kende en god økonomi, når vi ser den. I stedet for at tage sikkerhed i din ejendom, når du optager et privat lån, laver vi derfor en professionel kreditvurdering, som danner grundlag for en eventuel lånegodkendelse.

Vi kigger på din økonomi og holder den op imod din nuværende gæld og det ønskede lånebeløb, og hvis vi vurderer, at din økonomi er stærk nok til at bære lånet, bliver du godkendt. Det er hurtigt og ligetil at ansøge om et privatlån, og Ikano Bank tilbyder gode lånemuligheder og attraktive lånevilkår.

Ansøg om et lån her

For at komme i betragtning til et lån skal du:

  • Være fyldt 18 år
  • Have bopæl i Danmark
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Opfylder du alle kravene, kan du gå direkte til ansøgningsformularen. Det tager kun 5 minutter at ansøge, og efter få minutter får du svar baseret på en automatisk kreditscoring. Bliver du godkendt, sender vi dig en kontrakt til underskrift med Nemid.

Når den underskrevne kontrakt er tilbage på vores bord, overfører vi beløbet til din konto hurtigst muligt, og du vil have pengene inden for 3 hverdage.

Skal du på ferie kan du ansøge om et privatlån hos Ikano Bank

Prøv vores låneberegner, hvis du ønsker et lån

Ikano Bank tilbyder private lån fra 15.000 kr. til 300.000 kr., men hvor meget du kan godkendes til, afhænger af din økonomi.

Inden du søger om et privatlån uden sikkerhed, anbefaler vi derfor, at du lægger et grundigt budget, så du får overblik over dine månedlige indtægter og udgifter. Hvis du laver budgettet rigtigt, kan du hurtigt aflæse dit rådighedsbeløb - altså det beløb du har tilbage til dig selv hver måned - og ud fra det kan du se, hvor meget du har råd til at afdrage på et nyt lån.

Hvis du vil vide, hvor meget det koster at optage et privatlån, kan du med fordel bruge vores låneberegner. Her kan du skrue op og ned for lånebeløb og løbetid og dermed se, hvordan renten og den månedlige ydelse ændrer sig i takt med dine justeringer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på telefon +45 43 55 66 00 og få hjælp til din online ansøgning.
Vi sidder klar ved telefonerne på hverdage fra 9.00 - 16.00.
Du kan også sende os en e-mail.

Vi står klar til at hjælpe dig med din online ansøgning

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti samt kort- og lånekonti

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.