Hos Ikano Bank har vi et begrænset antal krav til dig, der ønsker at låne penge. Det betyder, at du har gode muligheder for at optage et lån, så du kan realisere dine drømme, købe ny bil, få bygget en terrasse eller hvad du ellers måtte ønske.

Når du optager et lån hos os, skal du ikke stille din ejendom eller andet materiel som sikkerhed. I stedet gennemgår vi din ansøgning og den dokumentation, du har sendt, og ud fra den gennemgang laver vi en kreditvurdering. Denne vurdering danner grundlag for dine lånemuligheder, og den er afgørende for, hvor meget du kan låne.

Undersøg dine lånemuligheder hos Ikano Bank til en lav rente. Vil du f. eks låne til en båd?

For at låne penge hos Ikano Bank skal du:

  • Være fyldt 18 år
  • Have bopæl i Danmark
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Hvis du opfylder alle kravene, kan du starte ansøgningsprocessen med det samme. Når du har udfyldt ansøgningen, går der kun få minutter, før du sidder med forhåndsafgørelsen i din hånd. Bliver du godkendt, gennemgår vi efterfølgende din dokumentation og sender kontrakten til dig.

Fra vi har modtaget den underskrevne låneaftale til pengene står på din konto, går der højst 3 hverdage.

Læg et budget og få styr på dine lånemuligheder

Inden du ansøger om et lån, bør du altid lægge et grundigt budget. Med budgettet i hånden kan du se, hvor meget du har råd til at låne - det er nemlig afgørende, at du har råd til at betale tilbage, da lånet ellers ender med at forpeste din hverdag fremfor at forsøde den.

Når du ved, hvor meget du har råd til at betale per måned, kan du bruge vores låneberegner til at finde ud af, hvor meget du kan låne og hvor lang løbetid, du har brug for. Kort sagt giver beregneren dig et indblik i dine lånemuligheder.

Når du skal definere lånets størrelse, er det vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv. Hvor meget har du reelt brug for, og hvad skal pengene bruges til? Hvis du kun låner det nødvendige, sikrer du dig en holdbar økonomi frem i tiden, og dermed forlænges glæden ved dit lån.

Gode lånemuligheder under ordnede forhold

Ikano Bank er registreret under Finanstilsynet, som har udarbejdet en række retningslinjer, vi som bank skal overholde. Det betyder, at der er fuld gennemsigtighed på alle udgifter i forbindelse med lånet, og du risikerer derfor ikke at få ubehagelige overraskelser i form af skjulte gebyrer og ekstraomkostninger.

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og vi ved, hvad det handler om, når der skal lånes penge. Du kan trygt optage lån hos Ikano Bank, hvor du vil opleve, at vi sætter kunden i højsædet. Det er dine drømme, dine valg og dine penge, vi taler om, og det har vi stor respekt for.

Hvis vi ikke er kommet omkring alle relevante emner i forbindelse med dine lånemuligheder, så sidder du muligvis tilbage med en række spørgsmål, du ikke har fået afklaret. I sådanne tilfælde skal du ikke tøve med at kontakte os: det kan være på telefon +45 43 55 66 00 eller via e-mail. Der sidder altid en kompetent medarbejder klar til at hjælpe dig videre med dit lån.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti samt kort- og lånekonti

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.