Hurtiglån: Hav penge på din konto om 3 hverdage

Beregn dit lån

Alle kan få brug for penge og hurtige lån uden sikkerhed, da uforudsete udgifter i sagens natur aldrig er ventede. Det er ikke til at vide, hvornår de dukker op, men med et hurtigt lån fra Ikano Bank er du altid dækket ind.

Det tager kun 15 minutter at ansøge, og hvis din økonomi stemmer overens med det ønskede lån, får du en forhåndsgodkendelse med det samme, hvorefter du kan have pengene på din konto inden for 3 hverdage.

Beregn dit lån nu


kr

mdr.

Mit lån

kr
%
kr
%
kr

FORUDSÆTTER BETALING MED BS. DER ER 14 DAGES FORTRYDELSESRET PÅ KREDITAFTALER.
Du kan hurtigt låne penge til eksempelvis en cykel

Hurtigt lån uden at stille sikkerhed

Hvis du ønsker et lån, kan du bruge vores låneberegner til at finde ud af, hvor mange penge du kan låne, og hvad det vil koste. Låneberegneren er let at bruge, og den giver dig overblik over renten og den månedlige ydelse, så du nemt kan se, om der er plads til et lån i dit budget.

Vi stiller ikke krav om sikkerhed for lånet, men vi laver en kreditvurdering, så du ikke risikerer at låne mere, end du kan betale tilbage. Et hurtiglån skal være en hjælpende hånd til at forsøde hverdagen eller løfte dig over en økonomisk forhindring - det skal ikke være kilden til uoverskuelige afdrag, som budgettet ikke kan bære.

I mere end 30 år har Ikano Bank hjulpet danskere med at realisere drømme og skabe økonomisk råderum, og vi garanterer, at vi udelukkende tilbyder hurtige lån med en fair rente under ordnede forhold. Vi er registreret under Finanstilsynet, der løbende holder øje med, at vi overholder dansk banklovgivning, og du kan derfor trygt tage et lån hos os.

Prøv vores beregner, hvis du vil have et overblik over din rente, din månedlige ydelse og din løbetid - og ansøg online med det samme.

Det er hurtigt og ligetil at ansøge om et lån os Ikano Bank, og du kan have pengene på din konto inden for 3 hverdage. Om du vælger at bruge dem på at betale en dyr tandlægeregning, en ny computer eller en forlænget weekend under sydlandske himmelstrøg, er lige meget for os. Vi stiller ingen spørgsmål, og du kan bruge dit lån til lige præcis det, du drømmer om.

Du kan ansøge om lån fra 10.000 kr. til 300.000 kr., og på baggrund af vores kreditscoring, får du svar på din ansøgning med det samme. Bliver du forhåndsgodkendt, gennemgår vi din dokumentation og sender dig en låneaftale. Det er altså et nemt lån, og vi har kun få krav til dig, der ønsker at låne hos Ikano Bank:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en årsindtægt på minimum 225.000 kr.

Sammensæt dit hurtiglån efter dine behov

Et godt lån passer til din økonomi og dine behov. Hos Ikano Bank hjælper vi dig med at realisere dine drømme eller overkomme økonomiske forhindringer ved at tilbyde et nemt og hurtigt lån uden krav om sikkerhed – og du kan tilpasse det, så det passer til dig og din økonomi.

Du tilpasser dit lån ved at beregne dets omkostninger vha. beregneren, som er øverst på siden. Låneberegneren giver dig et komplet overblik over omkostningerne ved det lånte beløb.

Ansøg om et lån her

Hos Ikano Bank kan du:

  • Låne op til 300.000 kr. uden udbetaling
  • Få en løbetid fra 1 - 12 år
  • Få samme lave rente som alle andre kunder, uanset din økonomi
  • Bruge pengene som du ønsker

Hvis du skal finde det optimale lån til din økonomiske situation, så er det en god idé at lægge et budget. På den måde skaber du overblik over din økonomi, og du kan indsætte den månedlige ydelse og dermed sikre dig, at du ikke kommer til at låne flere penge, end du har råd til at betale tilbage.

Hvordan vil du logge ind?

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.