Finansiering – gør dine drømme til virkelighed

Beregn dit lån

Beregn dit lån nu


kr

mdr.

Forudsætter betaling med BS. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Din månedlige ydelse

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

Vi kan hjælpe dig med finansieringen

Vi går alle rundt med drømme af den ene eller den anden slags, men indimellem sætter økonomien en stopper for realiseringen af dem. Har du brug for finansiering til en ny bil, et nyt køkken, studiebøger eller drømmerejsen? Uanset hvad du skal bruge penge til, kan du ansøge om et lån hos Ikano Bank, og du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges på.

Du kan låne fra 10.000 kr. til 300.000 kr. Ikano Bank er desuden registreret under Finanstilsynet, hvilket er din sikkerhed for, at alle lån er gennemskuelige og udbydes under ordnede forhold. Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og gennem 30 år har vi hjulpet adskillige danskere med at udleve deres drømme – og vi vil også gerne hjælpe dig.

Skal du finansiere en ombygning eller andet? Beregn hvad det vil koste hos Ikano Bank

Privat finansiering - ingen spørgsmål, hurtige penge

For mange er det ganske uoverskueligt at gå i banken og diskutere et muligt lån med en bankrådgiver. De mange spørgsmål kan få enhver til at føle sig ved siden af, og det kan være svært at forsvare drømmerejsen eller det nye køkken overfor en skeptisk rådgiver. Det slipper du for hos os.

En af de største fordele ved at låne penge hos Ikano Bank er nemlig, at vi ikke blander os i, hvad pengene skal bruges på. Du kan bruge lånet som et billån uden udbetaling, til opstart af virksomhed, til finansiering af et udlandsophold til eller noget helt fjerde. Det er udelukkende op til dig. Det eneste vi kræver er, at din økonomi kan klare den månedlige ydelse, og det vurderer vi ud fra de indtastede oplysninger.

Hvis din ansøgning godkendes, vil du have pengene på din konto i løbet af 3 arbejdsdage, og herefter kan dine drømme blive til virkelighed.

For at tilbyde dig finansiering, har vi få krav, du skal opfylde:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en årsindtægt på minimum 225.000 kr. før SKAT

Kan du sætte flueben ved alle krav, og er du nysgerrig på, hvad det vil koste at finansiere din drøm, så prøv vores låneberegner. Her får du hurtigt og let et overblik over renten og den månedlige ydelse på et givent lån, og du kan på enkel vis overføre beløbet til dit budget, så du kan se, hvor meget du har råd til at låne.

Gode råd når du skal vælge finansiering

Uanset om du har brug for et hurtiglån, et samlelån eller et forbrugslån, så finder du en fair finansiering hos Ikano Bank.

Inden du ansøger om et lån hos Ikano Bank, er det dog en god idé at lægge et budget. Med et budget i hånden har du overblik over din økonomi, og det er let for dig at aflæse, hvor mange penge, du har råd til at afdrage med i måneden. Det er nemlig vigtigt, at din økonomi ikke bliver for stram, da lånet gerne skulle forsøde din hverdag og give dig større glæde – ikke det modsatte.

Derfor:

  • Klarlæg hvad du skal bruge penge til
  • Find ud af, hvor mange penge du reelt har brug for
  • Brug låneberegneren til at tjekke den månedlige ydelse
  • Gennemgå dit budget, så du er sikker på, at du har råd til at betale tilbage

Når du har fundet det rette lån, ansøgningen er blevet godkendt og pengene står på din konto, så er du klar til at søsætte din drømme og gå fra drøm til virkelighed.

Hvordan vil du logge ind?

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.