Beregn dit lån nu


kr

mdr.


Forudsætter betaling med BS. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Din månedlige ydelse

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

Udlev dine drømme med et billigt lån

Der findes mange udbydere af billige lån på det danske marked, men kun få har været her lige så længe som Ikano Bank. Med mere end 30 år i branchen har vi hjulpet utallige danskere fra drøm til virkelighed, og vi hjælper også gerne dig – uanset om du drømmer om en jordomrejse, en ny bil, en designklassiker eller noget helt fjerde.

Ikano Bank er registreret under Finanstilsynet, og vi sætter altid mennesket i centrum. Det betyder, at vi kun tilbyder gennemskuelige lån under ordnede forhold, ligesom vi kun låner penge til folk, hvis vi vurderer, at de har råd til at betale tilbage. Vurderingen laver vi på baggrund af de indtastede oplysninger, og vi spørger ikke, hvad pengene skal bruges til - det, mener vi nemlig, er en privatsag.

Som mange andre går du måske rundt med drømmen om at rejse ud og opleve verden, men mangler lige det sidste, før budgettet passer? Det kan også være, at du ønsker at låne penge til renovering af dit hus, til studiebøger eller til en ny bil? Uanset hvad du drømmer om, så finder du attraktive lån hos Ikano Bank.

Hos Ikano Bank mener vi, at skjulte gebyrer og snørklede lånevilkår hører til i en anden verden. Derfor får du en service, der er let at forstå og et personale, der altid står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Med udgangspunkt i din økonomi finder vi et lån, der passer til dig og dine ønsker.

Du kan ansøge om lån fra 15.000 kr. til 300.000 kr., og hvis du bliver godkendt, vil pengene være på din konto i løbet af få dage.

For at ansøge om et lån hos Ikano bank, skal du:

  • Være fyldt 18 år
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
  • Have bopæl i Danmark

Få billige lån uden sikkerhed

Gennemskuelige lån uden skjulte gebyrer

Ikano Bank er registreret under Finanstilsynet, og det er din sikkerhed for, at vi er en ansvarlig bank, der overholder vores aftaler. Vi tilbyder udelukkende gennemskuelige lån under ordnede forhold, og vi låner kun penge til folk, hvis økonomien er vurderet til at være stærk nok.

 

Låneberegneren giver dig et samlet overblik over renten, løbetiden, ÅOP og din månedlige ydelse, og du kan justere på forskellige faktorer og på den måde finde frem til lige præcis det lån, der passer til dig og din økonomi.

Ansøg her

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti samt kort- og lånekonti

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.