Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Vil du udvide kvadratmeterne med et havehus?

Et havehus er en god mulighed for at få flere kvadratmeter i din bolig, da det kan bruges på mange forskellige måder. Her kan du læse om, hvordan du kan finansiere et havehus, og hvad du skal huske, inden du går i gang med at bygge. 

Vil du have mere plads, kan et helårsisoleret havehus i mange tilfælde være den rette løsning for dig. Her får du et eller flere rum, der er placeret på din matrikel, men som ikke hænger sammen med din bolig. Alt efter, hvordan du indretter havehuset, kan det for eksempel bruges til at få brugt haven noget mere, give teenageren mulighed for at få sit eget værelse eller for eksempel oprette egen virksomhed hjemmefra, hvor du ikke behøver at have kunderne ind i din bolig. 
Inden du bygger et havehus, er det altid en god idé, at du lægger et budget for det. På den måde får du det bedste overblik over, hvad projektet kommer til at koste. Hos Videncentret Bolius kan du se eksempler på havehuse i mange forskellige prisklasser. Hvor dyrt det bliver, kommer helt an på, om du skal have et arkitekttegnet havehus, om du køber en pakkeløsning eller om du selv vil bygge et af eksempelvis genbrugsmaterialer. 

Finansiering af et havehus

Du har selvfølgelig flere forskellige muligheder for at finansiere dit havehus. Hos Ikano Bank kan vi tilbyde dig et privatlån på op til 300.000 kroner afhængig af din økonomiske situation, som altid vurderes på baggrund af en individuel kreditvurdering. 

Det er dog helt gratis og uforpligtende for dig at søge om et lån. Dermed kan du finde ud af, hvor meget du kan låne, og om du kan låne nok til at bygge dit havehus. Når du på forhånd har lagt et budget for, hvad dit havehus kommer til at koste, kan du nemt finde ud af, om du kan finansiere det med et lån fra os eller ej.

 

Det skal du huske, inden du bygger et havehus

Inden du bygger et havehus, er det ifølge Videncentret Bolius altid vigtigt, at du undersøger, om du skal have tilladelse fra kommunen eller ej. Når du bygger et havehus, er det nemlig vigtigt, at du ikke kommer til at overskride bebyggelsesprocenten for matriklen. 

Derudover skal du selvfølgelig også sørge for, at du ikke kommer til at bygge havehuset for tæt på skellet til naboen. I skrivende stund skal være mindst 2,5 meter til skel fra bygningens ydervægge. Typisk må der heller ikke være vinduer eller døre, der åbner ind mod skellet. 
Der er altså masser af regler, du skal huske at sætte dig ind i, inden du går i gang med projektet. Det er derfor ikke nok, at du har finansieringen på plads – selvom det selvfølgelig er et vigtigt skridt.
 
 • Hvad koster et havehus?
  Det er meget forskelligt, hvor meget et havehus koster. Det kommer helt an på, hvilken type af havehus du vælger. Hos Videncentret Bolius kan du se eksempler på forskellige havehuse, og hvad de har kostet.
 • Hvor stort et havehus må jeg bygge?
  Når du bygger et havehus, skal du sørge for at holde dig inden for bebyggelsesprocenten på din matrikel. Har du mange andre bygninger på grunden – for eksempel en carport og et stort skur – kan det begrænse dine muligheder for at bygge et havehus.
 • Hvordan kan jeg finansiere et havehus?

  Du kan finansiere et havehus på forskellige måder. Hos Ikano Bank har du mulighed for at tage et privatlån på op til 300.000 kroner alt efter, hvordan din økonomi er.

  Læs mere om et lån

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.