Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Ta' orlov og rejs ud i verden – pengene kan du låne

Har du altid drømt om at tage ud på en lang spændende rejse og se en bid af verden? Realisér drømmen, eventuelt sammen med partner eller familie, mens du kan – ingen ved, hvad morgendagen bringer, men minderne vil du have for evigt.

Mange mennesker har steder i verden, de drømmer om at besøge. For rigtig mange bliver det dog ved drømmene, fordi pengene ikke var til det, der var ikke tid eller måske virkede det bare for uoverskueligt... Tiden går, og på et tidspunkt kan chancen være forpasset, og det hele bliver ved ærgrelsen over, at man aldrig kom afsted.

Lån penge til din store drømmerejse

Noget af det der afholder mange fra at foretage en større og længerevarende drømmerejse er naturligvis økonomien. Flybilletter til fjerne og eksotiske destinationer er ikke gratis, og det kan være forbundet med ret store løbende leveomkostninger at bo i det fremmede, uden at du nødvendigvis får dækket de hjemlige faste udgifter, der også skal betales.

Og drejer det sig om den helt store tur af måneders varighed, kan det være nødvendigt at få orlov, hvis du har et arbejde, der ikke kan passes undervejs på rejsen. Dermed skal du også regne med et indtægtstab for både dig og eventuelt din partner.

På den anden side kan store oplevelser, fælles minder og personlig udvikling ikke gøres op i kroner og øre.

Hvis det kribler i dig for at komme ud og se verden, så tag et lån hos os. Det er nemt at ansøge, du får hurtigt svar, og pengene bliver kort tid efter overført til din konto. Du kan låne fra 15.000 kr. til 300.000 kr. hos os til at rejse for og tilbagebetalingstiden på lånet kan du selv bestemme – mellem 2 og 12 år.

Du er ikke forpligtet til at tage imod et lånetilbud, som du får fra os, og skulle du fortryde efter at have sagt ja, så er der også 14 dages fortrydelsesret på lånet.

 • Hvor meget kan jeg låne?

   

  Hos os kan du låne beløb på mellem 15.000 kr. og 300.000 kr. til for eksempel en rejse. Du kan få op til 12 år til at betale lånet tilbage i.

 • Hvordan får jeg et lån med Ikano Bank?

   

  Du skal blot udfylde og sende vores online ansøgningsskema. På baggrund af oplysningerne om din økonomi foretager vi en kreditvurdering og sender dig et svar og et eventuelt lånetilbud, som du kan underskrive elektronisk og returnere til os. Så overfører vi pengene til din konto.

 • Kan jeg låne penge til at rejse for?

   

  Ja, hos Ikano Bank skal du ikke stå til regnskab for, hvad du bruger et lån til. Du kan sagtens betale for en rejse med penge, du har lånt hos os.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.