Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Spar penge i hverdagen ved at samle dine lån

Har du mange mindre lån, betaler du ofte en højere rente og flere gebyrer end ved ét stort lån. Ved at samle lånene med et samlelån får du typisk lavere omkostninger, og dermed kan du få lidt mere luft i din økonomi.

Hvis du føler, at du hele tiden halter lidt bagefter i forhold til din økonomi, og at du ikke har penge nok sidst på måneden, er der flere steder, hvor du kan sætte ind. Har du flere mindre lån, kan det være en god idé at se på, om du kan spare penge på at samle dine lån. Det kan du nemlig højst sandsynligt. 

Et samlelån er et større lån, som du kan bruge til at betale alle dine mindre lån ud med. Derefter har du så kun et stort lån, som du betaler af på. Det er dels med til at gøre din økonomi mere overskuelig, så du ikke misser en betaling, dels kan det give dig nogle flere penge mellem hænderne, da et samlelån ofte har lavere omkostninger, fordi det er et større lån. Når du låner flere penge, vil renten nemlig som regel være lavere, i modsætning til, hvis du har flere mindre lån. 

Hos Ikano Bank har du mulighed for at tage et samlelån på mellem 75.000 og 300.000 kroner. Det vil altså være muligt at betale en del mindre lån ud med de penge. Har du en partner, er det en god idé, at du ansøger sammen med ham eller hende. Da et samlelån typisk er et større lån, vil det ofte kræve to indtægter for, at I kan låne nok penge til at betale jeres lån af. 

Vi står for papirarbejdet og betaler lånene ud

Måske synes du, at det virker besværligt at skulle til at afvikle en masse mindre lån og betale det, du skylder på dine kontokort. Men den del behøver du faktisk ikke at bekymre dig om. Når du er blevet forhåndsgodkendt til at tage et samlelån hos os, skal du nemlig bare oplyse, hvilke lån og kontokort du gerne vil betale af med samlelånet. Derefter sørger vi for at klare resten for dig. Det sparer dig altså for en masse tid og papirarbejde. 


Når du tager et samlelån, er det en god idé, at du overvejer, om du gerne vil betale lånet hurtigt af, og dermed hurtigere blive gældfri, eller om du hellere vil betale det af lidt langsommere, men til gengæld få et større rådighedsbeløb. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele, og det er op til dig at vurdere, hvad der vil være det rette for din økonomi. 

Med de lavere renter vil det dog for mange være muligt at betale lidt ekstra af på lånet samtidig med, at du også får flere penge mellem hænderne hver måned. Det er derfor, et samlelån er så godt et redskab til at få styr på din økonomi. 

 • Hvad er et samlelån?

   

  Et samlelån er et lån, du bruger til at betale mindre lån ud med. Dermed skal du altså kun betale på et stort lån frem for mange mindre lån. Ofte er det billigere at have et samlelån, fordi renten på lånet er lavere end renterne på de mange små lån.

 • Hvor meget er et samlelån på?

   

  Hos Ikano Bank er vores samlelån på mellem 75.000 og 300.000 kroner.

 • Kan jeg få et samlelån?

   

  Når du vil have et samlelån, skal du ansøge om det, ligesom du skal med vores andre lån. Derefter vurderer vi din økonomi og finder ud af, hvor meget du har mulighed for at låne. Da der er tale om et stort lån, kan det være en god idé, at du søger sammen med din partner, da det giver jer mulighed for at låne flere penge.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.