Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Har du optaget flere lån?

Det kan blive dyrt i længden med flere små lån, og det kan derfor være oplagt at samle dem til et lån. Det kaldes et samlelån, når du optager et lån hos en låneudbyder til at indfri dine eksisterende lån.

Når du optager et lån i en bank eller hos en anden låneudbyder, kan der være mange udgifter forbundet med lånet. Der er til dels de udgifter, du betaler, når lånet bliver oprettet. Eksempelvis oprettelsesgebyret. Og dels er der løbende administrationsgebyrer, som du i nogle tilfælde betaler månedligt til låneudbyderen som betaling for, at denne administrerer lånet.

Der kan også være andre gebyrer og afgifter, du skal betale løbende. Og derudover er der selvfølgelig renter. 

Med alle de udgifter og afdrag i tankerne, som bare ét lån kan have, kan det være oplagt at samle flere små lån til et, så du får bugt med de omkostninger, der er ved at have lån spredt ud på flere låneudbydere. Dermed kan du spare penge. Det er en lånetype, der kaldes for samlelån.

 

Hvilke lån kan samles i et samlelån?

Hvis du optager et samlelån, låner du et samlet beløb af en låneudbyder. Det lån bruger du så til at indfri dine små spredte lån. På den måde har du nu ét lån og én samlet bunke af gebyrer og afgifter at forholde dig til frem for flere.

Der findes som bekendt mange forskellige typer af lån. Og hvilke er det så, der kan samles i et samlelån? Det er faktisk alle typer lån lige fra forbrugslån over billån til boliglån. Med et samlelån er der både besparelser at hente samt muligheden for at få et nemmere og bedre overblik over dine lån.

 

Hvem tilbyder samlelån?

Det er muligt at optage et samlelån hos de fleste låneudbydere. Der er typisk et minimumsbeløb, du skal optage lån for. Og har du brug for at låne flere penge, end beløbet af dine enkelte lån løber op på tilsammen, er det ofte også muligt.

Hvis du lader låneudbyderen om at samle lånene for dig, har de brug for en fuldmagt. Dermed kan låneudbyderen indfri dine forskellige lån, og du slipper for den del af arbejdet.

Når du vælger at optage et samlelån, kan du gøre det sammen med en medansøger. Det er vigtigt, hvis du er gift eller bor sammen med din partner. På den måde kan låneudbyderen medtage hele husstandens indtægt i vurderingen.

Det er dog ikke sikkert at det kan betales sig at samle alle typer af lån i et samlelån. Det afhænger blandt andet af renten og den resterende løbetid på de lån du ønsker at samle.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.