Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Er det en god idé at samle små lån til ét stort lån?

Der er en række fordele ved at samle dine mindre lån og kassekreditter med et samlelån. Først og fremmest kan der være penge at spare, fordi der ofte er lavere renter på et stort lån. Derudover kan det gøre din økonomi mere overskuelig. 

Hvis du har flere større eller mindre lån, har du måske overvejet, om du skal tage et samlelån. Men derefter er den meget naturlige tanke måske også dukket op: Er det overhovedet en god ide? 

Først og fremmest skal vi måske lige slå fast, hvad et samlelån er. Det er et større lån, som du tager til at betale dine mindre lån og kassekreditter af med. Du låner dermed ikke pengene for at bruge dem på en ting eller en oplevelse, men for at samle din gæld i et lån. Deraf selvfølgelig navnet. 

Fordelen ved det er, at der ofte er en lavere rente på større lån end på mindre. Ved at tage et samlelån er det derfor meget muligt, at du kan få noget mere luft i økonomien. Det skal du selvfølgelig sørge for at tjekke, inden du optager lånet. Derudover kan det også hjælpe dig til at gøre din økonomi mere overskuelig, når du kun skal betale af på et lån. 

Sådan foregår det, når du tager et samlelån

Hos Ikano Bank har du mulighed for at tage et samlelån på mellem 75.000 og 300.000 kroner. Da det er et stort beløb, der er tale om, er det en god ide, at du ansøger om lånet sammen med din ægtefælle eller partner, hvis du har en. Når I har to indkomster til at betale af på lånet, har I en større sandsynlighed for at låne det beløb, I gerne vil. 

Når du har fået bevilget lånet, oplyser du os om, hvem du skylder penge til. Derefter kontakter vi dem og sørger for, at dine lån bliver betalt ud. Når du først har fået lånet, behøver du altså ikke at bekymre dig om papirarbejdet i forbindelse med at indfri lånene. 

Når du tager et samlelån, er det altid en god ide, at du overvejer, om du vil betale lånet hurtigt af, eller om du vil være lidt længere tid om det og dermed få et større rådighedsbeløb. Der kan være fordele og ulemper ved begge dele. 

 
Så er det en god ide at tage et samlelån?

Måske kan du allerede se fordelene ved at tage et samlelån, men lad os lige komme ind på dem her igen. Først og fremmest kan der være penge at spare ved at tage et samlelån. Når du tager et større lån, er renterne typisk mindre, hvilket betyder, at du samlet set skal betale mindre for at have lånt den samme mængde penge. 

Derudover kan et samlelån være med til at gøre din økonomi mere enkel, når du ikke skal forholde dig til flere mindre lån og måske også kassekreditter. 

Endelig er der den fordel, at du slipper for al papirarbejdet med at betale lånene ud, når du tager et samlelån. Det klarer vi for dig her i Ikano Bank. 

Så der er klart mange fordele ved at tage et samlelån, og har du mindre lån og kassekreditter på mellem 75.000 og 300.000 kroner, kan det uden tvivl være en god løsning for dig.

Er det en god idé at samle små lån til ét stort lån?

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.