Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvornår er et samlelån en god idé?

Et samlelån kan være en god løsning for dig, der har optaget lån hos flere forskellige udbydere. Du får nemlig et bedre overblik, og ofte kan du spare renter og gebyrer.

Der kan være mange gode grunde til, at du har optaget små lån her og der hos forskellige låneudbydere. Årsagen er ikke så vigtig – det essentielle er, at du kan samle lånene under ét tag, og dermed kan du spare på både renter og gebyrer.

Du kan også med fordel overveje et samlelån, hvis du har mistet overblikket over dine kreditorer og din daglige økonomi. Samler du lånene hos én udbyder, bliver det nemlig lettere at skabe overblik, ligesom du nemmere kan tilpasse løbetiden og den månedlige ydelse efter din økonomi.

Men hvad er fordelene helt nøjagtig ved et samlelån, og er der også ulemper? Det tager vi et kig på nedenfor, og derefter forklarer vi, hvilke lån du med fordel kan samle i ét.

Fordele og ulemper ved samlelån

Der er en række væsentlige fordele ved samlelån – nemlig:

Reducering af din månedlige ydelse
Lavere rente
Bedre økonomisk overblik
Hurtigere indfrielse af gæld.
Din månedlige ydelse sænkes, hvis du vælger en sammenlægning af dine lån. Det skyldes, at du ofte vil blive tilbudt en lavere rente på et stort samlelån sammenlignet med de små lån, hvor renten som regel er høj. Derudover får du et markant bedre overblik over din økonomi, når du ikke længere skal bekymre dig om lånevilkår og betalingsfrister på mange forskellige lån – du får i stedet én fast månedlig betaling, som du endda kan tilføje til Betalingsservice.

Har du ikke behov for en lavere månedlig ydelse, men vil du hellere indfri dit lån tidligere? Så er det også en mulighed med et samlelån. Løbetiden er den afgørende faktor for, hvornår du er færdig med at betale af på dit lån. Skruer du op for den månedlige ydelse, bliver løbetiden kortere, og dermed er der udsigt til en hurtigere indfrielse af gælden.

Hos Ikano Bank kan du også vælge en månedlig ydelse, der ikke strammer budgettet. Opstår der så perioder, hvor du har flere penge mellem hænderne, kan du altid indbetale ekstra på dit lån, ligesom du naturligvis kan indfri det uden ekstraomkostninger, hvis du en dag ønsker det.

Ulempen ved at samle dine lån er, at du skal betale oprettelsesgebyr en gang til, og dermed stiger din samlede gæld. Vær derfor opmærksom på udgiften, inden du optager et samlelån, så du sikrer dig, at den samlede besparelse er større end det gebyr, du skal betale.

Hos Ikano Bank er oprettelsesgebyret blot 1.200 kr.

Hvilke lån kan du samle?

Det er ikke alle lån, det kan svare sig at sammenlægge i et fælles samlelån. Realkreditlån og banklån med gode renter bør du holde, hvor de er. Der, hvor det giver mening, er typisk i forbindelse med mindre lån under sikkerhed – fx kviklån, sms-lån og forbrugslån hos detailhandlere. Det er lån, der ofte har høje renter og gebyrer, og ved at samle dem under én paraply kan du skære en del af udgifterne væk.

Hos Ikano Bank tilbyder vi det, vi kalder for SamleLån. Her kan du samle dine egne lån, eller du kan samle lån med en medansøger. Det er en god mulighed for at skabe overblik over økonomien og holde de faste udgifter nede, og du kan låne mellem 75.000 og 300.000 kr.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.