Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Saml dine lån og spar penge hver måned

Med et samlelån vil du ofte kunne få flere penge mellem hænderne hver måned, da renten på et samlelån typisk er lavere end renten på små lån. Dermed vil du få flere penge uden at arbejde mere. 

Hvem ville ikke gerne have flere penge mellem hænderne hver måned uden at skulle arbejde mere? Hvis du har mange små lån, kan det faktisk være, at det er en mulighed for dig. Ved at samle lånene til ét lån vil du nemlig i mange tilfælde kunne få en lavere rente og dermed kunne få flere penge mellem hænderne. 

Et lån til at samle andre lån med kaldes et samlelån. Du tager altså lånet med henblik på at betale de andre lån ud. Dermed har du kun én kreditor, du skal forholde dig til, og du skal kun sørge for at betale ét afdrag om måneden. Det er med til at gøre din økonomi langt mere simpel. 

Hos Ikano Bank har du mulighed for at tage et samlelån på mellem 75.000 og 300.000 kroner. Når du er blevet godkendt til lånet, oplyser du os om, hvem du skylder penge, derefter sørger vi for, at lånene bliver betalt ud. Du har også mulighed for at betale kontokort ud, hvis du skylder penge der. 

Det er rart, at du ikke selv behøver at kontakte dine kreditorer og betale lånene ud. 

Hvem kan få et samlelån?

Hos Ikano Bank har vi tre krav, som alle vores låntagere skal opfylde.1. Du skal være fyldt 18 år
2. Du skal være bosat i Danmark
3. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret.
Kan du leve op til alle tre krav, og har du en indtægt, er du allerede kommet et godt stykke i forhold til at kunne tage et samlelån. 

Et samlelån er dog et lån af en vis størrelse. Derfor kræver det også en vis indkomst at kunne få et. Har du en samlever eller en ægtefælle, er det en god ide, at du ansøger sammen med ham eller hende, da I typisk vil have mulighed for at låne flere penge, når I har to indtægter frem for en. 

Inden vi tilbyder dig et samlelån, gennemgår vi din økonomi, så vi kan danne os et overblik over, hvor meget du har råd til at betale af. Du kan også selv få et bedre overblik over din økonomi ved at lægge et budget og dermed – inden du søger om lånet – få en ide om, hvor meget du har råd til at betale af hver måned. 
Saml dine lån og spar penge hver måned

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.