Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Saml dine lån og få råd til mere i hverdagen

Et samlelån kan være en løsning til at få flere penge mellem hænderne. I mange tilfælde er renten på samlelånet nemlig lavere end renten på flere mindre lån, og det giver dig et større rådighedsbeløb.

Hvis du synes, der ikke er nok penge på kontoen i slutningen af måneden, er det værd at gennemgå din økonomi og finde ud af, hvordan du kan forbedre den. I mange tilfælde kan du nemlig finde ekstra penge udelukkende ved at ændre på dine lån.

Har du flere mindre lån, vil en oplagt måde for dig at få flere penge mellem hænderne i slutningen af måneden være, at du tager et samlelån. Det er et stort lån, du bruger til at betale dine mindre lån af med. Typisk er renten på et større lån mindre, og du ender derfor med samlet set at betale færre penge til renter og gebyrer. Det giver dig altså flere penge mellem hænderne. 

Samtidig er et samlelån med til at gøre din økonomi mere enkel. Hvis du skylder penge flere forskellige steder, har du måske oplevet, at du har overset betalingen et af stederne på et tidspunkt. Det er rigtig irriterende at skulle betale et rykkergebyr udover at skulle betale selve afdraget. Med et samlelån skal du kun betale et afdrag, og sandsynligheden for at du glemmer betalingen, bliver derfor langt mindre. 

Samlelån hos Ikano Bank

Hos Ikano Bank har du mulighed for at tage et samlelån på mellem 75.000 og 300.000 kroner. Når dit lån er godkendt, kan vi også hjælpe dig med at indfri de andre lån du har. Du kan både bruge lånet til at betale af på lån og kontokort. Når vi har oplysningerne på dine kreditorer, håndterer vi det praktiske i forbindelse med at betale lånene ud. 

Da et samlelån er et større lån, er det en god idé, at du ansøger om lånet sammen med din partner. Med to indtægter får I mulighed for at låne flere penge, og der vil være større sandsynlighed for, at I bliver godkendt til at låne det beløb, I ønsker. 

Når I tager et samlelån, har I i høj grad mulighed for selv at være med til at påvirke, hvor længe I gerne vil være om at betale lånet af. Hvis jeres mål er at få flere penge mellem hænderne i hverdagen, kan I vælge en lidt længere løbetid.

Er jeres mål at blive gældfri hurtigst muligt, kan I vælge at være færre måneder om at betale lånet af, men så også vide, at det er en begrænset periode, hvor I skal leve for færre penge. Der er ikke noget rigtigt og forkert i denne sammenhæng – det kommer an på, hvad jeres mål er. 

 • Hvad er et samlelån?

   

  Et samlelån er et lån, som du bruger til at betale mindre lån og udeståender på kontokort af med. Hele din gæld bliver derfor samlet i et enkelt lån. Det er med til at gøre din økonomi langt mere overskuelig.

 • Hvor meget er et samlelån på?

   

  Hos Ikano Bank har du mulighed for at låne mellem 75.000 og 300.000 kroner som samlelån.

 • Kan jeg tage et samlelån?

   

  Det kommer selvfølgelig helt an på, hvordan din økonomi er, om du kan optage et samlelån eller ej. Da et samlelån er et større lån, er det en god idé, at du ansøger sammen med din partner, da I så højst sandsynligt vil kunne låne nok penge.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.