Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvad koster renovering af badeværelse?

Badeværelset er det absolut dyreste rum i boligen at etablere eller istandsætte.

Men hvor meget koster det egentlig, og hvilke muligheder har du for at låne pengene?

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil totalrenovere dit nuværende badeværelse, eller at du har brug for et nyt badeværelse i boligen. Hvorfor du ønsker det, er ikke så vigtigt. Det vigtige er, hvor meget etableringen af et nyt badeværelse eller renoveringen af det gamle kommer til at koste. Desværre er badeværelset det rum i boligen, der er absolut dyrest at sætte i stand.

Det skyldes, at der er mange opgaver inden for el og VVS, du ikke selv må løse – du skal have en autoriseret håndværker i gang. I følge Videnscenteret Bolius ligger kvadratmeterprisen for et nyt badeværelse på cirka 25.000-30.000 kroner.

Et badeværelse på 10 kvadratmeter kan altså hurtigt komme til at koste 250.000-300.000 kroner.

Hvorfor er prisen så høj?

Kvadratmeterprisen på dit nye badeværelse kommer dog helt an på, om det skal etableres i en ny tilbygning, om du vil have renoveret dit gamle badeværelse, eller om der skal etableres et badeværelse i et rum, hvor der ikke er badeværelse i forvejen.

Skal du have et nyt badeværelse, vil det være billigere at etablere det i en ny tilbygning frem for i et eksisterende værelse, hvor der ikke tidligere har været badeværelse. Sidstnævnte løsning kræver, at der føres en masse rør for at gøre rummet brugbart som badeværelse, og det er både dyrt og besværligt – i en tilbygning kan rørene blive lagt fra begyndelsen, og derfor er det både billigere og lettere.

Sådan kan du gøre dit nye badeværelse billigere

Nu er vi ikke eksperter i badeværelser, men i finansiering. Alt andet lige ved vi dog, at budgetter har det med at stikke af, og derfor kan du med fordel se på, hvordan du kan gøre dit nye badeværelse billigere.

I følge Videnscenteret Bolius vil du nemlig – ved at tænke dig lidt om – kunne spare en hel del penge. Vil du etablere et nyt badeværelse, er det først og fremmest en god ide, at du gør det i forbindelse med et bryggers.

Der vil allerede være de rør, du har brug for til badeværelset, og det vil derfor være langt billigere at trække rørene til et tilstødende rum frem for til et rum i den anden ende af boligen.

Skal du have renoveret dit nuværende badeværelse, kan du tænke over, hvor mange af installationerne du vil ændre på, og om du har brug for at fjerne fliserne.

Installationer med VVS og el skal du have en professionel til at udskifte, og under fliserne skal der vådrumssikres, hvis de skal skiftes – og det koster alt sammen

Finansiering af dit nye badeværelse

Selvom du gør renoveringen eller etableringen af badeværelset så billig som muligt, kommer du nok næppe uden om, at du har brug for at låne penge for at komme i mål. Heldigvis vil en renovering eller etablering af et nyt badeværelse ofte øge værdien på din bolig, så der venter en bonus i den anden ende. Har du friværdi i din bolig, kan du tage et lån i den.

Du kan også tage et privatlån – fx hos Ikano Bank. Privatlånet er langt mere fleksibelt at optage end et lån i friværdien, og du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til.

 • Kan jeg gøre mit nye badeværelse billigere?

   

  Ja, der er en række detaljer, du kan overveje, når du gerne vil gøre etableringen eller renoveringen af dit badeværelse billigere. Blandt andet placeringen af badeværelset.

 • Hvordan kan jeg finansiere mit nye badeværelse?

   

  Du kan finansiere dit nye badeværelse med et lån i din friværdi eller ved at tage et privatlån.

 • Hvad koster et nyt badeværelse?

   

  Et nyt badeværelse kommer hurtigt til at koste 25.000-30.000 kroner per kvadratmeter at etablere. Har du et badeværelse på ti kvadratmeter, kan det altså hurtigt løbe op i 250.000-300.000 kroner.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.