Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Drømmer du om at rejse til Thailand? Sådan får du flere penge på feriekontoen

Fantastiske strande, en gæstfri og venlig befolkning, eksotisk plante- og dyreliv og en spændende gammel kultur.

Thailand har af gode grunde trukket i danskerne i snart mange år, men hvordan får du penge til turen? Thailand har enormt meget at byde på, og leveomkostningerne som rejsende i Thailand kan holdes på et rimeligt niveau.

Som rygsækrejsende kan man klare sig på et minimalt budget, hvis man er villig til at bo og spise ydmyge steder og benytte sig af den ikke altid lige komfortable bustransport også over længere strækninger.

Nogle klarer at rejse rundt på den måde i månedsvis, og særligt i 1990'erne var den kultur så stor, at der blev lavet en film om det med Leonardo di Caprio i hovedrollen.

Backpackernes rejseform egner sig måske ikke så godt til rejser med mindre børn, eller hvis man er kommet op i årene og har behov for komfort og regelmæssighed og et lidt større behov for at kunne hvile sig, end man har som 22-årig.

Og uanset om man er i stand til at klare sig på et skrabet budget, når man er fremme på destinationen, så ligger Thailand så langt væk, at flybilletten ud og hjem ikke er helt billig. Ikke desto mindre har landet med tiden udviklet sig til en charterdestination af de helt store for europæerne, her i blandt vi danskere. Hvis du er en af de mange, som drømmer om en ferie til Thailand, så kan Ikano Bank måske give en håndsrækning, hvad angår økonomien.

Få økonomi til den Thailandstur, du går og drømmer om med lån eller kreditkort

Kribler det i hele kroppen for at komme afsted til det fantastiske Thailand og de uforglemmelige oplevelser og nye indtryk, der venter? Hvis din ferieopsparing ikke helt rækker til den tur, du gerne vil afsted på, så kan du udvide budgettet med et lån. Du kan låne 15.000 kr. - 300.000 kr. hos Ikano Bank, og hvis du du har lyst til at bruge pengene til en rejse, så blander vi os ikke i det.

Bare send en ansøgning, så svarer vi dig hurtigt, og hvis du kan acceptere vores lånetilbud, overfører vi pengene til din konto. Så kan du hurtigt komme i gang med ferieplanlægningen.

 • Hvad koster det at få et Ikano Visa Kreditkort?

   

  Der er ikke noget oprettelsesgebyr på et visakort hos Ikano Bank, og vi opkræver heller ikke noget årligt eller månedligt administrationsgebyr.

 • Hvordan får jeg råd til den thailandsrejse, jeg drømmer om?

   

  Kribler det i dig for at komme afsted, og har du ikke sparet helt nok op, så kan du tage et lån hos Ikano Bank eller supplere rejsebudgettet med en kassekredit tilknyttet Ikanos visakort.

 • Hvor meget kan jeg få lov at låne til en rejse til Thailand?

   

  Du kan lån mellem 15.000 kr. og 300.000 kr. hos Ikano Bank og bruge pengene, som du selv har lyst til – for eksempel på at realisere drømmen om en rundrejse i pragtfulde Thailand.

Du kan også ansøge om et Ikano Visa Kreditkort med en kassekredit på 10.000 kr. - 50.000 kr. tilknyttet og på den måde få ekstra elastik i feriebudgettet.

Det er samtidig et nyttigt betalingsmiddel på rejsen, da det accepteres 29 mio. steder på kloden, og du desuden kan hæve kontanter på det.

Det er lige så nemt og hurtigt at ansøge om vores visakort som vores privatlån, og der er ikke noget gebyr på kortet – hverken når du opretter det eller hvert år/måned. Har du allerede en anden type betalingskort, kan der alligevel være en idé i, at få vores visakort med på den store udlandsrejse.

Det kan nemlig være praktisk at have mindst to forskellige kort med for at øge chancen for, at du har et betalingsmiddel, der accepteres på destinationen. Samtidig giver det dig en ekstra sikkerhed, hvis der er problemer med det ene af kortene.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.