Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Kan jeg låne til en privat bilhandel?

Overvejer du at købe en brugt bil af en privat person, er du sikkert interesseret i at vide, hvordan du kan finansiere handlen.

Det kan du for eksempel med et privatlån hos Ikano Bank, hvor du har mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner. Hvis du gerne vil spare penge på din bilhandel, har du sikkert overvejet at købe en brugt bil. Den kan du enten købe hos en brugtbilsforhandler eller af en privat person. Det sidste kan i mange tilfælde godt betale sig i forhold til prisen.

Men selvom du køber en brugt bil billigere i privat handel, er det ikke sikkert, at du har mulighed for at købe den kontant – du kan stadig have brug for at låne penge. Og hvad skal du så gøre?

Er det muligt at tage et lån til privat bilhandel? Ja, det er det selvfølgelig. Du kan for eksempel låne pengene som et privatlån hos Ikano Bank. Hos os har du mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner, alt efter hvad din indkomst er. Vi tager ikke pant i bilen og stiller ikke krav til årgang, model eller lignende – og derfor kan du købe nøjagtig den bil, du drømmer om.

Sådan foregår det, når du vil tage et lån til privat bilhandel

Når du vil låne penge, skal du selvfølgelig først og fremmest finde ud af, hvor mange penge du vil låne. Det kan være svært at finde en bil hos en privat sælger og få vedkommende til at vente på, at du har pengene.

Derfor handler det i højere grad om, at du ser på, hvor mange penge du cirka har brug for – for eksempel ved at undersøge det generelle prisniveau på markedet – så du har beløbet til rådighed den dag, din drømmebil dukker op.

Når du har fundet ud af, hvor mange penge du cirka har brug for, skal du finde ud af, hvor længe du vil være om at betale pengene tilbage.

Altså den såkaldte løbetid. Den har stor betydning for, hvor meget du kommer til at betale for lånet hver måned. Vi har en beregner på vores hjemmeside, hvor du kan skrue op og ned for de forskellige beløb og tidsperioden for tilbagebetaling og dermed få en idé om, hvor mange penge du skal betale hver måned. Endelig skal du selvfølgelig ansøge om lånet, når du har de to ting på plads.

Når du søger om et lån, får du et tilbud, som du kan sige ja eller nej til. Det er altså uforpligtende at få et tilbud fra os, og du er ikke bundet af noget, før du har sagt endeligt ja til at låne på de betingelser, vi kan tilbyde dig.

 • Hvor meget kan jeg låne til en privat bilhandel?

   

  Hos Ikano Bank har du mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner, og pengene kan du bruge til privat bilhandel.

 • Hvad skal jeg have styr på, inden jeg søger om et lån til privat bilhandel?

   

  Inden du søger om et lån, skal du først og fremmest have gjort dig klart, hvor mange penge du vil låne, og hvor længe du vil være om at betale dem tilbage. Når du søger om et lån hos Ikano Bank, skal du derudover også give os adgang til dine oplysninger fra Skat. Hvis I er to, der ansøger sammen, skal I begge to give os adgang til jeres skatteoplysninger – det kan I dog nemt gøre med jeres MitID.

 • Kan jeg låne til en privat bilhandel?

   

  Ja, du kan godt låne til en privat bilhandel. Det kan for eksempel være ved at tage et privatlån her hos Ikano Bank.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.