Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvad koster nye vinduer?

 

Der findes vinduer i mange forskellige udformninger, materialer og kvaliteter. Hvis du overvejer at få udskiftet vinduerne i din bolig, er der mange ting at tage stilling til, og dine valg har stor betydning for prisen.

Såvel funktionelt som arkitektonisk har vinduerne stor betydning for huset. Både udvendig og indvendig spiller boligens vinduer nemlig en stor rolle for det samlede visuelle indtryk. Samtidig udgør de en del af den klimaskærm, som holder fugt, kulde og blæst ude af vores stuer, og derfor udsættes de også for lidt af hvert gennem årene.

Vinduer i god kvalitet kan dog holde længe med den rette vedligeholdelse, og i visse tilfælde kan man forbedre energieffektiviteten i de charmerende gamle vinduer ved blot at udskifte glasset med noget mere energieffektivt og montere forsatsruder med stor isoleringsevne. Nogle gange vil det dog være nødvendigt at skifte vinduerne.

Det kan hurtigt blive en udskrivning på et femcifret beløb, hvis samtlige vinduer i selv et mindre dansk parcelhus skal skiftes. Da der samtidig er tale om store prisforskelle på forskellige nye vinduer, er det værd at tænke sig grundigt om, når vinduerne i boligen skal skiftes ud.

Hvad koster nye vinduer?

Prisen på nye vinduer kan ifølge Videncentret Bolius svinge helt enormt – fra 1.000 kr. per vindue til 15.000 kr. per vindue afhængig af fabrikat, design, materiale, størrelse og isoleringseffekt. Som udgangspunkt skal du regne med, at pris og kvalitet følges ad, og generelt får du ifølge Bolius vinduer med længere holdbarhed og mindre vedligeholdelse ved at vælge de dyrere versioner.

Hos Bolius kan man også finde følgende bud på priser for typiske vinduesløsninger:

 • Nye forsatsvinduer af 4 mm energiglas med hvide træprofiler monteret på eksisterende vinduer koster ca. 2.500-3.000 kr. per vindue.
 • Udskiftning til koblede lavenergivinduer med koblede rammer koster ca. 8.000-9.000 kr. per vindue.
 • Udskiftning til energivinduer i træ/alu koster ca. 7.500-8.500 kr. per vindue.
 • Energivinduer i træ er ca. 20-25% billigere end træ/alu.

Tallene er fra 2021 og er inklusiv moms og løn til håndværkere.

Det skal dog understreges, at sådan noget som håndværkerlønninger varierer både geografisk og over tid. Tager man udgangspunkt i disse priseksempler, vil det koste mellem 25.000 kr. og 90.000 kr. at få udskiftet 10 vinduer alt efter, hvilken løsning du vælger. Som skitseret oven for kan der endda være endnu større forskel på billigste og dyreste løsning, men i de fleste tilfælde vil det ligge inden for det beløb, du kan låne hos os – nemlig 15.000-300.000 kr.

 • Får man altid bedre vinduer ved at vælge de dyreste?
  Det kan man vel aldrig være sikker på, men ifølge Videncentret Bolius følges pris og kvalitet generelt ad, når der er tale om vinduer. Dyrere vil ofte holde længere og kræve mindre vedligeholdelse.
 • Hvad koster vinduer typisk?
  Videncentret Bolius giver priseksempler på udskiftning af vinduer, der ligger fra 7.500-9.000 kr. pr. vindue. Men de nævner også, at prisen på et vindue kan ligge fra bare 1.000 kr. og op til 15.000 kr. afhængig af type, kvalitet, størrelse osv.
 • Hvorfor skal man skifte sine vinduer ud?
  Hvis dine vinduer er utætte, beskadigede eller angrebet af råd i en grad, så de ikke kan repareres, vil der ikke være andet at gøre end at skifte dem ud. Men det kan også gøres som led i en energirenovering eller en forskønnelse af huset.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.