Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Lån penge og ta' på rundrejse med hele familien

Det er populært at tage på ferie flere generationer sammen. Her kan I få fælles oplevelser, og bedsteforældrene kan få kvalitetstid med børnebørnene. Mange bruger også en generationsrejse som en fejring af for eksempel en rund fødselsdag. For at få råd til en rundrejse med hele familien kan du overveje at låne penge

De seneste år har der været en øget tendens til at tage hele familien med på ferie i forbindelse med runde fødselsdage eller bryllupsdage. I stedet for at fejre med en fest får hele familien nogle fælles oplevelser på ferien, som I kan se tilbage på. 

Derudover viser undersøgelser også, at der generelt bare er flere, der vælger at tage på ferie sammen. Både bedsteforældre, forældre og børn kommer med på ferien. Det kan være med til at styrke relationerne generationerne imellem, men det koster selvfølgelig også nogle penge, når hele familien skal på ferie. 

Drømmer du om at kunne invitere hele familien på en rundrejse, er det derfor vigtigt, at du får et overblik over din økonomi, så du kan se, hvad du har råd til. Det kan du først og fremmest få ved at lægge et budget. Start med at lægge et budget for din daglige økonomi, hvis du ikke allerede har et. 

Derefter bør du lægge et budget for ferien. Her skal du sørge for både at medregne transport, overnatning, oplevelser, mad, visum, vaccinationer og meget andet. Du kan få inspiration til at lægge et feriebudget på raadtilpenge.dk – så er du sikker på, at du får alle posterne med.

Viser det sig, at din opsparing er lige lille nok til at invitere på den rundrejse, du drømmer om, kan du overveje at tage et lån – for eksempel hos Ikano Bank.

Sørg for at forventningsafstemme, inden I tager af sted

Selvom det er din familie, du skal rejse sammen med, er det alligevel vigtigt, at du sørger for at forventningsafstemme med familien. Det kan jo være, at I har vidt forskellige forestillinger om, hvad den gode ferie er. For at undgå konflikter er det derfor vigtigt at tale om rejsen på forhånd. 

Derudover bør I alle sammen indstille jer på at skulle indgå nogle kompromiser. Jo mindre børnene er, des mere skal ferien selvfølgelig tilpasses deres behov. Det er for eksempel i forhold til at sove middagslur, få noget at spise og at de ikke får det for varmt, hvis I holder ferie sydpå. 

For at alle får en god ferie, kan I dog også overveje at have nogle dage hver for sig. På den måde kan alle få opfyldt deres behov. Bedsteforældrene kan komme ud på nogle af de oplevelser, som børnebørnene ikke kan være med på. Og forældrene kan få noget alenetid sammen, mens bedsteforældrene passer børnebørnene. 

 • Hvad skal jeg overveje, inden jeg låner penge til en ferie?

   

  Inden du tager et lån til at rejse for, skal du overveje, hvordan du vil betale lånet af igen. Har du ikke allerede et budget, kan det være en god ide, at du lægger et. Dermed får du et bedre indblik i, hvor meget du kan betale af på et lån hver måned.

 • Hvor meget skal jeg låne til at invitere familien med på ferie?

   

  Hvor meget du kan låne, kommer an på, hvordan din økonomi er. For at vi kan give dig et realistisk lånetilbud, skal du give os adgang til dine skatteoplysninger. Dermed kan vi se, hvad din indtægt er, og om du har nogen gæld.

 • Kan jeg låe penge til at invitere familien med på ferie?

   

  Ja, det kan du godt. Hos Ikano Bank blander vi os ikke i, hvad du bruger pengene på, når du tager et lån hos os, og du kan derfor sagtens bruge lånet på at invitere familien på en rundrejse.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.