Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Lån penge til opstart af virksomhed og kom godt fra start

Med et lån til din virksomhed kan du komme godt fra start. Hos Ikano Bank blander vi os ikke i, hvad du bruger et privatlån til. Du kan derfor sagtens bruge det til at åbne egen virksomhed. Når du har oprettet din virksomhed, får du adgang til en række services hos os. 

Drømmer du om at starte egen virksomhed, ved du også, at det kommer til at koste nogle penge. Hvor mange afhænger selvfølgelig af, hvilken form for virksomhed du gerne vil starte. Lige meget hvad er det dog altid en god ide, at du sørger for at have sparret nogle penge op selv, men det vil ofte ikke helt være nok. Derfor kan du være nødt til at låne pengene. 

En fleksibel løsning kan være, at du tager et privatlån hos Ikano Bank, som du bruger til at starte din virksomhed for. Vi blander os ikke i, hvilken form for virksomhed, du gerne vil åbne. Faktisk behøver du slet ikke at fortælle os, at du vil bruge lånet på at starte din egen virksomhed. I stedet ser vi udelukkende på, hvordan din økonomi er, og hvor meget du har mulighed for at låne. Alt efter, hvordan din økonomiske situation ser ud, kan du låne mellem 15.000 og 300.000 kroner. 

Når du tager et privatlån, er det selvfølgelig dig som privatperson, der hæfter for det. Du kan derfor ikke tage lånet via dit CVR-nummer, som du ville kunne, hvis du lånte i en bank som et selskab. Et privatlån er dog en god løsning, hvis du har startet en enkeltmandsvirksomhed, hvor du alligevel hæfter personligt for lånet i virksomheden. 
 

Kilder: Billy.dk, startupsvar.dk og startinfo.dk 

Læg et budget for virksomheden

Inden du tager et lån til at starte din virksomhed, er det vigtigt, at du lægger et budget for, hvor meget du har brug for – og ikke mindst hvor meget du har råd til at afdrage. Dermed er du sikker på, at du får lånt det rette beløb. 

Der er stor forskel på, hvor mange penge du har brug for alt efter, om du låner til at starte en lille virksomhed som grafiker eller programmør, som du kan drive fra din computer, eller du låner til at starte for eksempel en butik eller en café op, hvor det kræver store summer at leje et lokale og at købe et varelager. 

 • Hvad skal jeg overveje inden jeg låner penge til opstart af virksomhed?

   

  Inden du tager et lån til at starte virksomhed for, er det vigtigt, at du har lagt et budget for virksomheden. Dermed er du sikker på, at du får lånt nok penge til at få en god start.

 • Hvor meget kan jeg låne til opstart af virksomhed?

   

  Du har mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner hos Ikano Bank. Hvor stort et lån vi i sidste ende kan tilbyde dig, kommer an på, hvordan din økonomi er.

 • Kan jeg låne penge til opstart af virksomhed?

   

  Hos Ikano Bank kan du godt låne penge til at starte egen virksomhed. Vi blander os nemlig ikke i, hvad du bruger pengene på. Så længe du opfylder vores krav til at låne penge, har du mulighed for at låne dem.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.