Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Kan jeg få et lån til motorcykel?

Vil du gerne låne penge til en motorcykel, er det naturligt, at du er nysgerrig på dine muligheder. Og der er ingen grund til at være nervøs for manglende finansiering – i hvert fald ikke, hvis du tager et privatlån hos Ikano Bank. 

Drømmer du om at mærke vinden i håret når du kører på motorcykel, vil du sikkert gerne have din egen. I mange tilfælde kræver det, at du tager et lån, da en motorcykel ikke er helt billig. Men kan du overhovedet få et lån til en motorcykel? 

Svaret på det er, at det afhænger af din økonomiske situation, da du skal kreditvurderes forud for et lån. Hos Ikano Bank har du mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner, og vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til. 

Fordelen ved at tage et privatlån – for eksempel hos os – er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Vi tager ikke pant i din motorcykel, og vi stiller ingen krav til årgang, model eller antal kørte kilometer. Du kan købe nøjagtig den motorcykel, du drømmer om.

Sådan forbereder du dig, inden du tager et lån til din nye motorcykel

Inden du låner penge, er det selvfølgelig altid en god idé, at du sætter dig ind i, hvor mange penge du skal bruge. Du bør derfor undersøge, hvilken motorcykel der er den rette for dig. I følge magasinet M! kommer det – ligesom med valget af bil – an på, hvordan du gerne vil bruge din motorcykel. Skal du køre lange ture på den, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger en med en høj grad af komfort, så din krop kan holde til de lange ture. 

Derudover er der typisk også et spørgsmål om både stil og model. Der er selvfølgelig stor forskel på prisen på motorcyklen alt efter, hvilken model du vælger, hvor ny den er, og hvad den ellers kan. 

Når du har fundet ud af, hvilken motorcykel der vil være den rigtige for dig, har du en langt bedre idé om, hvor meget du har brug for at låne. Derefter kan du bruge vores låneberegner til at sammensætte det helt rigtige lån, hvor den månedlige ydelse stemmer overens med dit budget – og derefter er det bare at søge.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.