Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Kan jeg låne til det kolonihavehus, jeg drømmer om?

"Det var et liv i sus og dus i mormors kolonihavehus...!" De fleste kan nok synge med på klassikeren fra 1978, og drømmer du selv om en kolonihave, kan et lån hos Ikano Bank være en måde at finansiere det på. 

Kolonihaver er et rodfæstet fænomen i Danmark, og selve konceptet med små nyttehaver uden for bykernen kan i en eller anden form spores tilbage til middelalderen. Kolonihavevæsenet i den form vi kender det i dag, opstod i 1890'erne i København som en måde at forbedre arbejdernes muligheder for at få en sund og nærende kost på. I løbet af de følgende årtier voksede fænomenet kraftigt, så der i 1904 fandtes 20.000 af den slags haveforeninger fordelt over hele landet – blandt andet i et bælte omkring København.

Med tiden har kolonihaverne fået en anden rolle. Det er blevet til fritidshuse for folk, der måske ikke har adgang til egen have ved deres bolig, men det er ikke i samme grad et spørgsmål om sundhedsfremme for proletariatet – selvom de hjemmedyrkede grøntsager kan være et udmærket kosttilskud. Det er heller ikke billigt at erhverve sig en kolonihave i dag, i hvert fald ikke i nærheden af en af landets større byer. Hvis du drømmer om at erhverve dig en af disse små oaser, kan det være nødvendigt at optage et lån, og det er heldigvis nemt at sende en ansøgning – helt uforpligtende – til Ikano Bank.

 Realiser kolonihavedrømmen med et privatlån

Et sommerhus i grønne omgivelser i cykelafstand fra det lejlighedskompleks, hvor du og børnene bor uden egen have, lyder skønt – men det kræver måske et lån at få opfyldt den drøm. Hos Ikano Bank kan du låne lige fra 15.000 kr. til 300.000 kr. uden at vi kræver pant. Du udfylder blot vores online ansøgningsformular, så har du et svar inden for kort tid. Pengene kan du bruge, som du har lyst til, for eksempel til at indfri en drøm om en kolonihave med et lille hyggeligt hus og mulighed for frisk luft og hjemmedyrkede grøntsager.

Inden du når så langt som til at skulle låne penge, skal du have fundet en kolonihave, der er til salg i et område og en haveforening, som du kunne være interesseret i. Mange steder er det ikke bare et spørgsmål om at finde noget til den rette pris, men at finde noget overhovedet, og der kan være lange ventelister. Netop derfor kan det også være praktisk, at man kan slå til hurtigt, hvis muligheden opstår – og netop den korte sagsbehandlingstid er en af styrkerne ved et lån hos Ikano Bank.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg låner penge?

   

  Inden du tager et lån, skal du have gjort dig klart, om du har råd til betale det tilbage. Man skal ikke optage et lån, hvis man kan se, at man ikke har råd til at betale de månedlige ydelser på det. Og normalt skal du undgå at låne penge for at betale løbende udgifter eller afdrage på andre lån, for det er ikke holdbart i længden.

 • Hvordan får jeg råd til det kolonihavehus, jeg drømmer om?

   

  Med et lån fra Ikano Bank kan du realisere drømmen – eller i hvert fald komme tættere på at gøre det. Måske har du selv lidt opsparing. Du kan låne op til 300.000 kr. hos os med en løbetid på op til 12 år.

 • Bliver der stillet krav om sikkerhed mv., når jeg låner til et kolonihavehus?

   

  Nej, låner du hos Ikano Bank, er der tale om et privatlån uden sikkerhed. Vi kræver ikke pant i kolonihavehuset, eller hvad du ellers måtte købe for pengene.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.