Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvad koster et nyt køkken?

Køkkenet er et dyrt rum at sætte i stand, men spørgsmålet er, hvor dyrt det egentlig er; hvad koster et nyt køkken, og hvordan får du råd til det?

Er du en af de mange danskere, der drømmer om et nyt køkken, men skræmmes du ved tanken om sætninger i stil med ”det er dyrt at skifte køkkenet ud” og ”køkkenet er det dyreste rum at sætte i stand udover badeværelset”? Så er du ikke den eneste, og vi har besluttet os for at tage temperaturen på det nye køkken – for hvor meget koster det egentlig, når det kommer til stykket?

Videncentret Bolius har lavet en undersøgelse i foråret 2021, der viser, at vi i gennemsnit bruger 95.000 kr., når vi skifter køkkenet ud i de danske husstande. Inklusive hårde hvide varer og eventuelle udgifter til opsætning.

Når det er sagt, kan et køkken sagtens købes for under 50.000 kr., ligesom det rask væk kan koste flere hundrede tusinde kroner.

Det er altså ikke så let at give en nøjagtig indikation af prisen for et nyt køkken, da den varierer fra boligejer til boligejer. Det er et spørgsmål om materialer, valg af hårde hvidevarer og installation. Kan du gå på kompromis med kvaliteten på nogle områder, og kan du selv sætte køkkenet op – ja, så behøver et nyt køkken ikke at koste alverden. Vil du derimod have det bedste af det bedste, og skal du have håndværkere til at klare opsætningen, så stiger prisen.

 
Finansiering af nyt køkken

Om der er tale om 50.000 kr. eller flere hundrede tusinde, så er det mange penge. Endda så mange penge, at det kan være svært at spare dem op

Læg altid et budget, inden du renoverer

Før du kaster dig ud i realiseringen af et nyt køkken, er det en god idé, at du lægger et grundigt budget. Med budgettet i hånden får du nemlig overblik over, hvor mange penge du reelt har råd til at låne, og dermed kommer du ikke så let til at forkøbe dig.

Indhenter du tilbud på lån fra flere forskellige udbydere, skal du huske, at de skal udarbejdes med udgangspunkt i samme vilkår; lånebeløb, løbetid og månedlig ydelse skal være den samme. Ellers er det ikke muligt at sammenlige dem.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.