Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Lån til indfrielse af gæld og få flere penge mellem hænderne

Når du låner penge, er det næsten altid forbundet med visse omkostninger, og det er i hvert fald tilfældet med de almindelige privat- og forbrugslån, som du finder på det danske lånemarked. Megen anden gæld er også forbundet med visse omkostninger, for eksempel kan der løbe renter på skattegæld og lignende. Men der er stor forskel på, hvor dyrt det er at have gæld, alt efter hvor du skylder penge, hvor meget du skylder og under hvilke omstændigheder gælden er optaget og fortsat eksisterer.

Hvis du har et lån eller en anden form for gæld med høje renter, er det meget muligt, at du kan finde et billigere lån, som du kan bruge til at betale den dyre gæld af med. Det vil alt andet lige give dig en besparelse i form af lavere samlede omkostninger. Her skal du se på de samlede omkostninger ved det nye lån inklusiv eventuelle etableringsomkostninger, og du skal også være opmærksom på, om der er omkostninger forbundet med at at afvikle dit andet lån i utide. Har du flere mindre lån hos forskellige udbydere, kan det også meget vel være, at du kan spare noget ved at få det samlet sammen til et enkelt lån.

Et samlelån hos Ikano Bank kan spare dig mange penge 

Hvis du har en række mindre lån, vil det ofte være sådan, at omkostningerne på dem til sammen er højere, end omkostningerne ville være, hvis du havde lånt alle pengene på en gang som et samlet lån hos en enkelt udbyder. Situationen med flere små lån kan let være opstået ved, at du har lånt til det, du havde behov for på forskellige tidspunkter – renovering af badeværelset for fire år siden, en sofa for tre år siden, en pc sidste år og så videre. Du kan heldigvis stadigvæk nå at råde bod på det med et samlelån.
Et samlelån vil i al sin enkelthed sige, at du optager et nyt samlet lån og bruger pengene til at indfri flere mindre lån. Fordelen er, at det typisk vil give dig lavere omkostninger, og du kan nemmere overskue din gæld.

Hvis du får et samlelån hos Ikano Bank, skal vi nok sørge for det administrative med dine tidligere långivere, og du kan i samme omgang låne lidt ekstra, hvis du har behov for det. Via vores online ansøgning kan du nemt og hurtigt bede om at få et samlelån på 75.000 – 300.000 kr. og have svar inden for kort tid. 
 • Hvordan får jeg et samlelån hos Ikano?

   

  Du ansøger om et samlelån via vores online ansøgningsformular, hvor du ud over at give information og adgang til oplysninger om din økonomi også skal give os oplysninger om de lån, du gerne vil have indfriet. På den måde kan vi klare det administrative med indfrielsen af dem.

 • Hvorfor sparer jeg penge ved at samle mine lån til et stort?

   

  Det gør du, fordi det kan være relativt dyrere i omkostninger at have flere små lån fordelt rundt hos flere forskellige långivere, end at have alt samlet på et sted.

 • Kan eg låne penge til at indri min gæld?

   

  Ja. Et lån hos Ikano Bank kan du bruge til lige det, du har behov for – for eksempel at slippe af med dyre gældsposter. Og handler det om, at du vil indfri nogle andre lån med det nye lån hos os, kan du ansøge om et samlelån på 75.000 – 300.000 kr.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.