Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Lån penge til fritidshuset og se drømmene blive til virkelighed

Hvis du altid har drømt om et kolonihavehus, kan Ikano Bank hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed med et privatlån. 

Går du rundt med at billede på nethinden af et lille hyggeligt kolonihavehus eller fritidshus af en eller anden slags, men har du ikke rigtig pengene, der skal til for at få realiseret tankerne? Så er et lån måske løsningen. Hos os har du mulighed for at låne op til 300.000 kr. uden at stille nogen sikkerhed, og uden at vi går ind og blander os i, hvad du bruger pengene til.

Har du en drøm om at få dig et lille fristed, hvor du kan få luft og sol, og hvor du kan koble lidt af, så er sådan et lån måske netop det, der gør det muligt for dig at realisere drømmen. Der er stor forskel på priserne på for eksempel kolonihaver, og for nogle af dem vil det gælde, at et lån hos os ikke kan gøre det alene. Men du har måske selv sparet op, eller måske kan du finde noget, der ikke er helt oppe i allerhøjeste prisklasse, men som alligevel opfylder dine ønsker og behov.

Lån til kolonihavehuset – men gør det forsvarligt

Det er altid fristende at låne penge til at løse et akut pengeproblem eller til at anskaffe sig noget, man ønsker sig, men ikke har penge til og mangler tålmodigheden til at spare op til. Det kan også være en helt fin løsning at tage et lån i sådan en situation, når bare du husker, at pengene skal betales tilbage med omkostninger. Det er derfor vigtigt, at du har gjort dig klart, om du har et økonomisk råderum til at betale de månedlige ydelser og er indstillet på, at du skal afse pengene til det.

Hos os kan du få fra 2 til 12 år til at betale lånet tilbage i, og på den måde har du mulighed for at tilpasse tilbagebetalingen af lånet til din økonomiske formåen. I vores låneberegner kan du danne dig et indtryk af ydelser og omkostninger ved forskellige lån, og det kan du sammenholde med dit eget månedsbudget. Derefter kan du hurtigt udfylde vores online låneansøgning, så vender vi tilbage inden for kort tid, og så ved du, om du kan gå videre med planerne om at købe et kolonihavehus.

Det er på ingen måde forpligtende at sende låneansøgningen. Så snart du har sagt ja til et lånetilbud hos os, kan vi overføre pengene til din konto, men du har 2 ugers fortrydelsesret på lånet. 

 • Hvad koster en kolonihave?

   

  Der er meget stor forskel på priserne afhængig af, hvilken haveforening der er tale om, og hvor i landet den ligger. Kolonihaver i nærheden er landets store byer er meget eftertragtede og kan have lange ventelister.

 • Hvordan får jeg et lån til en kolonihave?

   

  Du kan ansøge om et privatlån hos Ikano Bank på mellem 15.000 og 300.000 kr. og bruge pengene på et kolonihavehus, hvis det er det, du drømmer om. Du kan få op til 12 år til at betale lånet tilbage i.

 • Tager Ikano Bank pant i kolonihaven, hvis jeg låner penge til den?

   

  Nej. Der er tale om privatlån uden sikkerhed, og det vil sige, at vi ikke tager pant og i øvrigt ikke blander os i, hvad du bruger pengene til. Men vi vil foretage en kreditvurdering af dig, inden vi tilbyder dig et lån.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.