Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Lån til campingvogn - er det en mulighed?

Ferie med campingvogn kan være et godt kompromis mellem mobilitet, økonomi og komfort. Du kan låne penge til at finansiere købet, hvis du vil anskaffe dig en campingvogn.

Der findes forskellige måder at overnatte på inden for det, man kan kalde camping, og hytter, telt, campingvogne og så videre har hver deres styrker og svagheder. Hvis du på den ene side synes, at det er dejligt at campere og holder af atmosfæren på campingpladsen, men på den anden side ikke gider det helt primitive teltliv, der særligt i regn og blæst hurtigt bliver en overlevelsesøvelse – ja, så er campingvognen måske et fornuftigt kompromis.  
 

Med en campingvogn kan du, ganske vist med begrænsninger på hastigheden, komme vidt omkring og nå et godt stykke ud i Europa fra Danmark. Men alene herhjemme er der omkring 500 campingpladser at vælge imellem, så der venter mange muligheder derude.

Campingvogne fås i mange størrelser og prisklasser med vidt forskelligt komfort- og udstyrsniveau lige fra det let opgraderede telt på hjul til et mere eller mindre transportabelt sommerhus. Du bør derfor overveje dine behov grundigt, inden du foretager så stor en investering, som en campingvogn vil være. 

Skal du købe ny eller brugt campingvogn – og hos forhandler eller privat?

På mange måder kan det at købe campingvogn sammenlignes med det at købe bil, og der er nogle af de samme principielle overvejelser at gøre sig inden købet. Men der er naturligvis også forskelle, og for eksempel slides en campingvogn typisk ikke nær så meget som en bil, og den mister ikke værdi lige så hurtigt. Der er da også et stort marked for brugte campingvogne.

Blandt fordelene ved at købe ny frem for brugt, er, at en ny vogn leveres med reklamationsret og garanti, ligesom du nok ikke har nogen udgifter til reparationer i de første år. På den anden side er den brugte vogn billigere i anskaffelse, og du får endda ofte ekstraudstyr som fortelt osv. med i købet. En brugt vogn kan købes enten hos en forhandler eller privat.

Husk dog, at reklamationsretten ikke gælder ved privatkøb, men den gælder ved køb hos en forhandler – uanset om vognen er ny eller brugt. Man skal altså være særligt opmærksom på at få tjekket vognen godt igennem for skjulte fejl og mangler, hvis man vælger at købe noget, der ligner et godt tilbud hos en privat sælger.

Uanset om du i sidste ende beslutter dig for at købe din campingvogn hos en forhandler eller finder en god brugt vogn privat, så kan du låne pengene til at købe den for hos Ikano Bank. Du kan låne op til 300.000 kr. uden, at vi stiller krav til campingvognen eller kræver, at du lægger en del a

 • Er der altid garanti på en brugt campingvogn?
  Nej, det kan du ikke regne med.
 • Kan man låne penge til en campingvogn?

   

  Ja. Du kan låne 15.000-300.000 kr. hos Ikano Bank, som du kan købe campingvogn for.

 • Har man reklamationsret, hvis man køber en brugt campingvogn?

   

  Ja, hvis du køber hos en forhandler, men ikke hvis den købes privat.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.