Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Lån til båd – kan jeg finansiere sejlerdrømmen med et lån?

Det er dyrt at købe sin egen båd. Du har dog gode muligheder for at låne pengene – for eksempel ved at tage et privatlån hos Ikano Bank. 

At have sin egen båd er en drøm for mange. Det er lig med den ultimative frihed, da du kan sejle derhen, hvor du vil. Hvis du har snuset bare lidt til det med at købe egen båd, ved du sikkert, at det hurtigt kan løbe op i mange penge. Derfor er det ikke sikkert, at du kan lægge pengene kontant. Men hvor kan du gå hen, hvis du ønsker at låne pengene? Findes der et decideret bådlån?

Hos Ikano Bank har vi ikke et decideret bådlån, men du kan få et privatlån, som du kan bruge til det, du vil. Dermed kan du altså også købe en båd for lånet. Når du tager et lån hos os, blander vi os nemlig ikke i, hvad du bruger pengene på. Vi ser udelukkende på, om du har råd til at betale pengene tilbage eller ej. Det er altså en granskning af din privatøkonomi, der ligger til grund for, hvad du kan bruge pengene til – en såkaldt kreditvurdering.

Du har mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner hos Ikano Bank. 15.000 kroner får du ikke meget båd for, men med 300.000 kroner kan du få en rigtig fin båd, som du kan tage på nogle gode ture i – enten herhjemme i de danske farvande eller ude i verden. 

Hvor meget koster det at have en båd?

Når du køber en båd, skal du ikke kun have styr på, hvor mange penge du har brug for til at købe selve båden. Det er ikke en billig hobby at have båd. Der kommer til at være en del udgifter forbundet med det, og dem skal du selvfølgelig også have råd til at betale, samtidig med at du betaler af på dit lån. 

Ifølge Dansk Sejlunion er det helt normalt at bruge et sted mellem 10.000 og 30.000 kroner om året på at have en båd. Nogle af de udgifter, du skal regne med at have, er: 

- Forsikring

- Havneplads og bådløft

- Brændstof/nye sejl

- Vedligeholdelse og klargøring af båden

- Reparationer og udskiftninger 

Nogle beløb, som forsikringer og havneplads, vil være de samme fra år til år, mens andre udgifter, som reparationer og udgifter til nye sejl, kan være meget høje nogle år, mens de ikke vil være nær så høje andre år. Det kan dog være en god idé, at du lægger et realistisk budget, så store reparationer ikke kommer som en overraskelse for dig. 

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.