Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvad koster det at låne 50.000 kroner?

Overvejer du at låne 50.000 kroner, vil du sikkert gerne vide, hvad det kommer til at koste dig, inden du tager lånet. Det  afhænger af, hvilken ÅOP vi kan tilbyde dig, og hvor lang tid du er om at betale lånet af.  

Hvis du overvejer at låne 50.000 kroner, er det forståeligt, at du gerne vil vide, hvor meget det kommer til at koste dig. Det kommer trods alt til at have betydning for din økonomi i en del tid fremover, højst sandsynligt flere år. 

Derfor vil du måske blive lidt skuffet, når vi siger, at vi faktisk ikke kan sige konkret, hvor meget det kommer til at koste. Det skyldes, at det afhænger af, hvor længe du er om at betale pengene tilbage, og hvilken ÅOP vi kan tilbyde dig. Du kender først den endelige ÅOP, når du modtager vores lånetilbud. 

Dermed ikke sagt at vi slet ikke kan sige noget om, hvor meget det kommer til at koste dig. Vi har nemlig skabt en smart beregner, som du kan finde på vores forside. Der kan du indtaste, hvor meget du gerne vil låne, og hvor lang en løbetid du ønsker. Derefter får du vist, hvor meget du skal regne med at betale tilbage hver måned, hvor meget ÅOP kommer til at være på, og hvor meget du i alt skal regne med at betale tilbage. 

Kig på disse tal når du skal låne 50.000 kr. 

Når du vil låne penge, skal du først og fremmest altid se på det tal, der hedder ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent. Det er det tal, der mest præcist viser, hvor meget det om året kommer til at koste dig at låne pengene, da det har alle udgifter i forbindelse med lånet med.

Mange tænker, det er vigtigst at se på renten, når de låner penge. Det er selvfølgelig også et vigtigt tal, men medregnet i ÅOP er også de gebyrer, der er i forbindelse med lånet. Dermed får du altså alle omkostningerne med, når du ser på ÅOP. Det gør du ikke, hvis du alene ser på, hvor meget renten er på. 

Har du svært ved at forholde dig til, hvor dyrt et lån er ved at se på en procentsats, kan du i stedet se på, hvad den samlede betaling kommer til at være. Det er det beløb, du i alt ender med at betale tilbage – altså både de 50.000 kr. du har lånt, og de renter og gebyrer der løber på lånet over årene. 

 • Hvad afgør, om jeg kan låne 50.000 kroner?

   

  Når du indsender en ansøgning om at låne 50.000 kroner, ser vi på, hvor meget du tjener, og om du har anden gæld. Ud fra det vurderer vi, om du kan låne 50.000 kroner eller ej.

 • Hvor høj er renten på et lån til 50.000 kroner?

   

  Renten på et lån på 50.000 kroner varierer også, lige som ÅOP gør det. Der er derfor ikke en fastlagt rente på et givent lånebeløb.

 • Hvor længe kan jeg være om at betale at lån på 50.000 kroner af?

   

  Når du låner 50.000 kroner, kan du være mellem 24 og 120 måneder om at betale lånet af.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.