Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Lån 300.000 kroner til præcis det, du drømmer om!

Med 300.000 kroner kan du udleve mange af dine drømme. Inden du låner pengene, bør du lægge et budget, så du sikrer, at du kan betale lånet af, ligesom du bør sætte dig ind i, hvor meget det koster at låne.

Har du en drøm, der kræver mange penge, kan det være, at du har brug for at låne hele 300.000 kroner. Det er mange penge, men hvis det gør det muligt at udleve en eller flere af dine drømme, vil det helt sikkert være det værd i den sidste ende. 

Hos Ikano Bank har du mulighed for at låne op til 300.000 kroner. Du kan være helt op til 144 måneder, altså 12 år, om at betale pengene tilbage. Du kan selvfølgelig også vælge at gøre det hurtigere, hvis du gerne vil være hurtigere gældfri. På den måde er lånet meget fleksibelt, og du er langt hen ad vejen selv med til at bestemme løbetiden og dermed den månedlige ydelse.

Hvor meget koster det at låne 300.000 kroner? 

Det er individuelt, hvor meget det koster at låne 300.000 kroner. Vi har nemlig ikke en fast ÅOP. Den varierer for eksempel alt efter, hvor lang en løbetid du vælger.

For at få en bedre ide om, hvor meget det kommer til at koste dig at låne 300.000 kroner, kan du finde vores låneberegner på vores hjemmeside. Her kan du se minimums- og maksimumsbeløbet for, hvad du kan forvente, at ÅOP kommer til at være på, og hvad den månedlige ydelse derfor kommer til at være. 

Det er dog først, når du modtager et lånetilbud fra os, at du ved præcis, hvor meget det kommer til at koste dig at låne 300.000 kroner. Det skyldes, at ÅOP også til en vis grad hænger sammen med, hvordan din økonomi er. 

Sådan forbereder du dig på at låne 300.000 kroner 

Inden du låner 300.000 kroner, er det en god ide, at du gennemgår din økonomi, og at du lægger et budget, hvis du ikke allerede har gjort det. Budgettet giver dig et godt overblik over din økonomi, så du kan se, hvor mange penge du har råd til at betale af på lånet hver måned. Det er jo afgørende for, hvor stort et lån du kan tage. 

Når du er klar til at ansøge om lånet, skal du sørge for at have dit MitID klar. Du skal nemlig ansøge med MitID, og du skal også bruge det til at give adgang til dine skatteoplysninger. På den måde kan vi se, hvor meget du tjener, og vi kan derfor vurdere, om du tjener nok til at kunne låne 300.000 kroner.

 • Hvor meget koster det at låne 300.000 kroner?

   

  Det er forskelligt, hvor meget det koster at låne 300.000 kroner. Det kommer an på, hvor længe du låner pengene, og hvilken ÅOP vi kan tilbyde dig. Du kan bruge vores beregner til at få en ide om, hvor meget det cirka kommer til at koste, men i sidste ende ved du det først, når du modtager et lånetilbud fra os.

 • Hvordan foreår det når jeg vil låne 300.000 kroner?

   

  Når du vil låne 300.000 kroner, foregår det ligesom, når du vil låne et hvilket som helst andet beløb. Du ansøger her via hjemmesiden, hvor du blandt andet giver os adgang til dine skatteoplysninger, så vi kan se, hvor meget du tjener.

 • Kan jeg låne 300.000 kroner?

   

  Hvor mange penge du kan låne, beror altid på en vurdering af din økonomi. Først og fremmest hvor meget du tjener, og om du har anden gæld.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.